ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάος στo δημοτικό συμβούλιο του Camposano

Χάος στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Camposano, Schiano: “Απαράδεκτη συμπεριφορά του δημάρχου”

Διαφωνία στην τάξη μεταξύ της δημοτικής συμβούλου Carmela Rescigno και του δημάρχου Francesco Barbato

 

“Στην πολιτική υπάρχει αντιπαράθεση, συζήτηση, πρόκληση, επίθεση, αντιπαράθεση. Αλλά αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου του νέου δημάρχου στο Camposano δεν έχει τίποτα πολιτικό. Η αγενής, αγενής και βίαιη συμπεριφορά του δημάρχου Francesco Barbato προς τη δημοτική σύμβουλο Carmela Rescigno είναι μια επίθεση που δεν έχει δικαιολογίες. Μια γλώσσα και μια συμπεριφορά ενός δικτάτορα, ένας τρόπος για να γίνει αυτό δεν πρέπει και δεν μπορεί να ανήκει σε έναν εκπρόσωπο δημόσιων θεσμών ο οποίος στο παρελθόν έχει επίσης διατηρήσει το ρόλο της τιμής της Ιταλικής Δημοκρατίας. Το βίντεο με το τι συνέβη στη συνέλευση των πολιτών με το αδικαιολόγητο αίτημα για την αποπομπή του συμβούλου Rescigno από την αίθουσα με πολύ εξοργισμένους τόνους είναι ένα κακό παράδειγμα παραμορφωμένης χρήσης του res pubblica. Ελπίζω ότι ο νομάρχης της Νάπολης μπορεί να παρέμβει το συντομότερο δυνατόν για να αποσαφηνίσει από όλες τις πτυχές αυτή τη φρικιαστική υπόθεση και ότι ο ίδιος ο Barbato θα απολογηθεί αμέσως στην Carmela Rescigno στην οποία πηγαίνει η μέγιστη αλληλεγγύη και υποστήριξή μου για τις μάχες της στην πολιτική».

Αυτό δήλωσε ο επί κεφαλής περιφέρειας των Fratelli d’Italia, Michele Schiano di Visconti, ο οποίος σχολίασε τι συνέβη στο Camposano κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εγκαινίων του νέου δημοτικού συμβουλίου.

 

Πηγή: https://www.napolitoday.it/politica/caos-in-aula-a-camposano-schiano-comportamento-del-sindaco-inaccettabile.html«

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *