ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουριστικοί πράκτορες στη Νάπολη από όλο τον κόσμο για τρεις ημέρες: ξεκινά το 27ο ΜΦΤ/BMT

Η διοργάνωση είναι η σημαντικότερη έκθεση B2B στη Μεσόγειο. Παρούσα στη Mostra d’Oltremare, την ημέρα των εγκαινίων, ήταν και η δημοτική σύμβουλος τουρισμού Teresa Armato

 

400 εκθέτες μοιράστηκαν σε 6 αίθουσες για τρεις ημέρες εκδηλώσεων. 140 εγχώριοι και διεθνείς αγοραστές. 15.000 επαγγελματίες επισκέπτες, 6.000 διαπιστευμένα ταξιδιωτικά γραφεία. Αυτοί είναι οι κύριοι αριθμοί του 27ου Μεσογειακού Φόρουμ Τουρισμού (ΜΦΤ/BMT), που εγκαινιάστηκε την Πέμπτη στη Mostra d’Oltremare στη Νάπολη.

Η εκδήλωση αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση B2B στη Μεσόγειο, ένα στρατηγικό σημείο συνάντησης για τους φορείς του κλάδου και όχι μόνο και εδώ και χρόνια ένα σημείο αναφοράς για τον τουρισμό και για τον επιχειρηματικό κόσμο που δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα. Από τον τουρισμό εγγύτητας στον τουρισμό πολυτελείας, περνώντας μέσα από τις καινοτομίες που ήδη καθορίζουν και χαρακτηρίζουν το μέλλον των ταξιδιών. Από την Ιταλία, έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο, σε προορισμούς του εξωτερικού, περνώντας από τοποθεσίες με έντονο τουριστικό προσανατολισμό σε αναδυόμενες.

«Το BMT είναι ένα γεγονός αναφοράς για τον τουρισμό και για τον επιχειρηματικό κόσμο που δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα, ο οποίος είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη όχι μόνο της Νάπολης αλλά ολόκληρης της χώρας. Συμμετέχουμε με ενθουσιασμό στην εικοστή έβδομη διοργάνωση της έκθεσης, μιας από τις σημαντικότερες στη λεκάνη της Μεσογείου, η οποία υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τον ρόλο της πόλης μας που συνεχίζει να καταγράφει αύξηση της παρουσίας τουριστών», δήλωσε η Σύμβουλος Τουρισμού και Παραγωγικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Νάπολης Τερέζα Αρμάτο, η οποία παρέστη στα εγκαίνια της εκδήλωσης.

 

Πηγή: napolitoday

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *