ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Σιδηροδρομικό δίκτυο: η συζήτηση συνεχίζεται στην Περιφέρεια σχετικά με τις επενδύσεις στην Καλαβρία

Καλαβρία – Μια συνάντηση με θέμα τη σιδηροδρομική υποδομή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή Ακρόπολη του Καταντζάρο, στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Καλαβρίας, Roberto Occhiuto, ο Γενικός Διευθυντής Δημοσίων Έργων, Claudio Moroni, ο διευθυντής του RFI υπεύθυνος για τις επενδύσεις στην Καλαβρία και τη Σικελία, Marco Marchese, περιφερειακοί διευθυντές και συνεργάτες του RFI και οι περιφερειακοί ηγέτες της CGIL, Cisl και Uil: Angelo Sposato, Tonino Russo και Mariaelena Senese, συνοδευόμενοι από τους εκπροσώπους της κατηγορίας.

Η συνάντηση είχε ζητηθεί τις τελευταίες ημέρες από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, προκειμένου να γίνει απολογισμός των επενδύσεων, ιδίως για έργα που σχετίζονται με την υψηλή ταχύτητα και την ηλεκτροδότηση της Ιόνιας γραμμής. Η συνάντηση ήταν χρήσιμη για να υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες σχετικά με τα αριθμητικά στοιχεία και τα έργα των έργων που σχεδιάζει η RFI στην Καλαβρία, ξεκινώντας από την κατάσταση σχετικά με τη μελλοντική διαδρομή του σιδηροδρόμου υψηλής ταχύτητας.

Μια γόνιμη συζήτηση για σημαντικά θέματα τα οποία, όπως επισημάνθηκε από όλα τα μέρη, αντιπροσωπεύουν ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ανάπτυξη της Καλαβρίας. Περαιτέρω συγκρίσεις θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον, για να ακολουθήσουν τη συνέπεια με το επενδυτικό πρόγραμμα που απεικονίζεται από το RFI. Αυτά ελέχθησαν σε σχετικό ενημερωτικό υπόμνημα της Περιφέρειας Καλαβρίας.

 

Πηγή:  crotoneok

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *