ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Petilia Policastro (Καλ.), ο δήμαρχος Saporito ζητά την επανενεργοποίηση των στάσεων λεωφορείων

Χθες το πρωί ο Δήμαρχος, δικηγόρος Simone Saporito, απέστειλε επίσημο αίτημα στην ανώτατη διοίκηση της Ferrovie della Calabria, ζητώντας ρητά την επανενεργοποίηση των στάσεων επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών στο κέντρο Petilia και συγκεκριμένα την επανενεργοποίηση των στάσεων στη Via Arringa, Via E. Berlinguer, Via Manche, Corso Giove και Piazza Filottete.

Μάλιστα, αυτά τα δυο τελευταία δεν πραγματοποιούνται εδώ και χρόνια.

Δημιουργία ταλαιπωρίας για τους πολλούς μετακινούμενους, ειδικά τα πιο αδύναμα τμήματα της κοινότητας, που ως επί το πλείστον αναγκάζονται με τα πόδια, στη ζέστη και το κρύο και μερικές φορές ακόμη και στη βροχή, να πάνε από το κέντρο της Πετίλιας Πολυκάστρου (από τις συνοικίες του ιστορικού κέντρου Piazza Marconi, del Castello, Piazza Filottete και di S. Francesco) μέχρι τη Via Arringa για να πάρουν το λεωφορείο.

 

Προκειμένου να επιλυθεί αυτό το κρίσιμο ζήτημα, ο Δήμαρχος τηλεφώνησε στον διαχειριστή της περιοχής και στη συνέχεια έγραψε επίσημα στην ανώτατη διοίκηση της Ferrovie della Calabria προκειμένου να λάβει έναν σχεδιασμό της δημόσιας υπηρεσίας μεταφοράς που λαμβάνει υπόψη τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής Petilino.

 

Πηγή: https://shorturl.at/jwCR5

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *