ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δημοτική σύμβουλος Borrelli μετακινείται στη Lega

Δημοτικό Συμβούλιο της Νάπολης, αλλαγή πορείας στην κεντροδεξιά: η Borrelli πηγαίνει στη Lega

Η δημοτική σύμβουλος, εκλεγμένη στον συνασπισμό που εκπροσωπεί ο Maresca, εξήγησε τον λόγο της απόφασης της

 

 

Η δημοτική σύμβουλος Rosaria Borrelli περνά στη Lega. H ανακοίνωση προέρχεται από την ίδια την Borrelli μέσα από ένα υπόμνημα. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω δημοτική σύμβουλος εξελέγη στη λίστα “Essere Napoli”, στον συνασπισμό που ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος Catello Maresca.

«Συμμετείχα στη συγκρότηση της δημοτικής ομάδας «Maresca» για να εγγυηθώ έναν αυτόνομο πολιτικό χώρο, λειτουργικό για να φέρει μια ανοιχτή αντίθεση στη συμβολή της κοινωνίας των πολιτών.

Αυτό είναι το πνεύμα που χαρακτήρισε την υποψηφιότητά μου. Έχοντας παρατηρήσει δυστυχώς την έλλειψη εκλογικής επιτυχίας στη εμπειρία μου ως πολιτευόμενη, πιστεύω ότι είναι απαραίτητο, για το καλό της Νάπολης, να επενδύσω τις δυνάμεις μου στο πολιτικό σχέδιο που ενσωματώνει καλύτερα την ιδέα της ενίσχυσης της επικράτειας και της υποστήριξης των επιχειρήσεων, της εργασίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Ως ιστορικό συστατικό του κεντροδεξιού χώρου, αποφάσισα να συμμετάσχω στην “Lega per Salvini premier”  με στόχο να είμαι σε θέση να εμπλακώ σε όλους τους ηγέτες του κόμματος στην πρόκληση να αναζωογονήσουν την πόλη της Νάπολης», εξήγησε.

 

Πηγή: https://www.napolitoday.it/politica/rosaria-borrelli-consigliere-comunale-lega.html

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *