ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπύρα Kroton, η μπύρα της Μεγάλης Ελλάδας

 

O Dario Ritorto Bruzzese, παραγωγός της τοπικής μπύρας υψηλής ποιότητας Kroton, μιλάει στη mgrecianews.com για τα επιχειρηματικά του σχέδια καθώς και τη σχέση του με την Μεγάλη Ελλάδα.

 

 

D.A.: Μίλησε μας Dario για την μπύρα που παράγεις.

D.R.BR.: Η μπύρα Kroton είναι μια υψηλής ποιότητας βιοτεχνική μπύρα, έχει έναν κύκλο παραγωγής περίπου 7/8 εβδομάδων. Είναι μια ξανθιά, λεπτή μπύρα, με μια ευγενή φυσαλίδα και επίμονο αφρό. Εύπεπτη με περιεκτικότητα σε αλκοόλ 5,5 είναι κατάλληλη για ορεκτικά, πρώτα πιάτα, δεύτερα πιάτα κρέατος και ψαριών καθώς και πίτσα.

 

D.A.: Γιατί ονόμασες το προϊόν σου “η μπύρα της Μεγάλης Ελλάδας”;

D.R.BR.: Η μπύρα Kroton είναι μια μπύρα (σύμβολο) ταυτότητας, ο Κρότωνας ήταν η πρωτεύουσα της Μεγάλης Ελλάδας, και ήταν μια σημαντική πόλη. Προς τιμήν των δοξασμάτων του παρελθόντος ονόμασα Kroton την μπύρα της Μεγάλης Ελλάδας.

 

D.A.: Τί σημαίνει για εσένα η Μεγάλη Ελλάδα;

D.R.BR.: Η Μεγάλη Ελλάδα είναι ένωση, ανακάλυψη εκ νέου, είναι μεγαλείο. Μεγάλη Ελλάδα σημαίνει ένωση της Νότιας Ιταλίας και της Ελλάδας, επειδή έχουμε κοινούς προγόνους, επειδή η ιστορία δεν ξεχνιέται, αλλά πρέπει να τιμηθεί και να τη θυμόμαστε.

 

D.A.: Πού μπορεί κάποιος να απολαύσει τη μπύρα σου;

D.R.BR.: Αυτή τη στιγμή σε πολλά μαγαζιά της πόλης του Κρότωνα σύντομα χάρη σε μια συμφωνία με έναν διανομέα θα καλύψουμε ολόκληρη την επαρχία του Κρότωνα και εν τω μεταξύ εργαζόμαστε για να το φέρουμε στο Μιλάνο, τη Μπολόνια και τη Ρώμη. Μπορείτε να το αγοράσετε online από τη σελίδα στο Facebook “BIRRA KROTON”. Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμο και στη φανταστική Ελλάδα.

 

 

D.A.: Θα ήθελες να επεκτείνεις τη δραστηριότητα σου στην Ελλάδα, έτσι δεν είναι;

D.R.BR.: Φυσικά και ναι! Το να φέρεις την “Kroton” στην Ελλάδα είναι σαν o γιος που επιστρέφει σπίτι στη μητέρα του.

 

D.A.: Έχεις ένα μήνυμα για τους Έλληνες αναγνώστες μας;

D.R.BR.: Αγαπητοί Έλληνες αδελφοί ελπίζω στη συμβολή σας να κάνετε την μπύρα «Kroton» ένα ξεχωριστό εμπορικό σήμα (brand) της Ελλάδας και της ενωμένης Μεγάλης Ελλάδας.

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Dario για την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την μπύρα Kroton μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα στο Facebook:

https://www.facebook.com/birrakroton 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *