ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιστροφή της Νάπολης με διπλό του Osimhen: 2-2 με την Leicester

Με ισοπαλία 2-2, οι Μπλε (Azzurri) φθάνουν τους Άγγλους με ένα διπλό του Νιγηριανού επιθετικού Osimhen. Μία καλή ευρωπαϊκή αρχή για την ομάδα του Spalletti

 

Νέα συναρπαστική επιστροφή της Νάπολης, η οποία ξεκινά με θετικό αποτέλεσμα σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο την εποχική της περιπέτεια στο Europa League. Οι Μπλε (Azzurri) ήρθαν ισοπαλία 2-2 στο γήπεδο της Leicester στο τέλος ενός παιχνιδιού εξαιρετικής έντασης. Το γεγονός αυτό ενθαρρύνει την προσωπικότητα και τη στάση της ομάδας η οποία για άλλη μια φορά έχει δείξει ότι διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες χαρακτήρα και ότι δεν τα παρατάει μπροστά στις δυσκολίες.

Αποφασιστικός ο Victor Osimhen, αρχιτέκτονας ενός διπλού που επιτρέπει στους Παρθενοπαίους (Ναπολετάντους) να αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος και να φθάσουν τους Άγγλους, σημειώνοντας 2 γκολ μετά από 65 λεπτά. 

Τόσες πολλές οι ευκαιρίες που είχε ο Insigne και οι συμπαίκτες του και χάθηκαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μερικά σφάλματα υπερβολικής άμυνας, ιδιαίτερα στις ζώνες, που επέτρεψαν στους οικοδεσπότες να παραβιάσουν τα τέρματα του Ospina δυο φορές, μία στο 9 “με τον Ayoze Perez και άλλη στο 64” με τον Barnes..

Οι αλλαγές του Spalletti στην ανάκαμψη ήταν καθοριστικές για άλλη μια φορά, με τους Politano και Ounas να αντιστρέφουν την τάση του αγώνα. Ο πρώτος έδωσε στον Osimhen μια υπέροχη ασίστ για το 2-2, ενώ ο δεύτερος προκάλεσε την αποβολή του Ndidi στον τελικό. 

Στο άλλο ματς που διεξήχθη χθες, η Λέγκια Βαρσοβίας (Legia Varsavia) νίκησε τη Spartak με 1-0 στη Μόσχα, την επόμενη αντίπαλο της Νάπολι στις 30 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Μαραντόνα Maradona.

Φωτογραφία: Η αγαλλίαση του Osimhen (Ansa)

Πηγή: https://www.napolitoday.it/sport/calcio/leicester-napoli-2-2-gol-tabellino.html 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *