ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφερειάρχης Occhiuto: Occhiuto: “Στην Καλαβρία όλα πρέπει να γίνουν από την αρχή»

 

«Ας το παραδεχτούμε: εδώ πρέπει να ξανακάνουμε τα πάντα και ξανακάνουμε τα πάντα». Αυτό δήλωσε ο Περιφερειάρχης Καλαβρίας Roberto Occhiuto σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook. «Σχετικά με την υγεία – προσθέτει ο Occhiuto, αγγίζοντας τα κύρια θέματα της ημερήσιας διάταξης στην Καλαβρία – λίγα ή τίποτα δεν λειτουργεί. Οι υποδομές είναι ανεπαρκείς και πολλές από αυτές πρέπει να κατασκευαστούν. Ο τουρισμός πρέπει να λειτουργεί με την ταχύτητα του φωτός. Η εργασία πρέπει να δημιουργηθεί και να αναζωογονηθεί έτσι ώστε οι νέοι μας να μην το σκάσουν.

Οι επιχειρήσεις πρέπει να ενθαρρυνθούν. Οι επενδύσεις πρέπει να προσελκύονται με κάθε τρόπο. Η φύση έχει συχνά κακομεταχειριστεί και βιαστεί, επηρεάζοντας την ομορφιά της περιοχής στην οποία είμαστε αρκετά τυχεροί να ζούμε».

«Όλα αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα, αλλά τα αντιμετωπίζουμε κατά μέτωπο», λέει ο Περιφερειάρχης, «προσπαθώντας να βάλουμε τάξη στο χάος που δημιουργήθηκε από χρόνια αδράνειας και κακοδιαχείρισης. Είναι εύκολο; Με τίποτα. Αλλά η ομάδα μου και εγώ δουλεύουμε τα πάντα. Σε κάθε υπόθεση. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε γιατί η Καλαβρία το αξίζει. Γιατί ο λαός της Καλαβρίας το αξίζει».

 

Πηγή: calabrianews.it

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *