ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες την Πέμπτη στις τυρρηνικές ακτές του Ρηγίου και Vibo Valentia

 

Ένα πεδίο υψηλής πίεσης αγκαλιάζει την Περιφέρεια, εξασφαλίζοντας σταθερό και ηλιόλουστο καιρό παντού. Συγκεκριμένα, στις ακτές της Τυρρηνίας, διάσπαρτα σύννεφα που εναλλάσσονται με καθαρισμό καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας με τάση να καθαρίζουν το βράδυ. στις ακτές του Ιονίου και στα βόρεια Απέννινα, κυρίως καθαρό ή ελαφρώς συννεφιασμένο ουρανό για όλη την ημέρα. πάνω από την περιοχή των Στενών πολύ συννεφιασμένος ή συννεφιασμένος ουρανός το πρωί με βροχές και καταιγίδες, που υποχωρούν από το απόγευμα. Εκκαθάριση το βράδυ. Στα κεντρικά-νότια Απέννινα πολύ συννεφιασμένος ή συννεφιασμένος ουρανός με βροχές και καταιγίδες. Το βράδυ καθαρίζει. Μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Κατάψυξη περίπου 1550μ. Ιόνιο ασταθές, Κάτω Τυρρηνικό πέλαγος πολύ ταραγμένο.

Βάσει αυτών των προβλέψεων, έχει εκδοθεί κίτρινος συναγερμός για την τυρρηνική ζώνη των επαρχιών Ρηγίου Καλαβρίας και Vibo Valentia.

ΤΟΠΙΚΆ ΑΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ – Η εισροή βορειοδυτικών ρευμάτων καθορίζει τοπικά ασταθή καιρό μέχρι την Πέμπτη με διάσπαρτες βροχές ή βροχές ειδικά μεταξύ του Σαλέρνο, της Τυρρηνικής Καλαβρίας και της Μεσσήνης. Στη συνέχεια, μια σύντομη βελτίωση την Παρασκευή, αλλά μια νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται το Σαββατοκύριακο με βροχές, διάσπαρτες βροχές ακόμη και καταιγίδες. τα φαινόμενα τοπικά θα είναι ισχυρά, ειδικά στην Καμπανία και την Τυρρηνική Καλαβρία. Οι θερμοκρασίες αυξάνονται ελαφρώς, αλλά πέφτουν απότομα το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να βρείτε όλες τις ενημερώσεις στον ιστότοπο και την εφαρμογή 3BMeteo.

 

 

 

 

Πηγή: calabrianews

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *