ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Αεροδρόμια – Το Ρήγιο Καλαβρίας γίνεται κόμβος, Cannizzarro: «Εξαιρετικό αποτέλεσμα»

 

Η Ryanair λέγεται ότι σχεδιάζει να ανοίξει δύο νέες βάσεις στην Ιταλία, συμπεριλαμβανομένης μίας στο Reggio Calabria. Αυτό γράφτηκε από τον αξιότιμο Francesco Cannizzaro, αναπληρωτή επικεφαλής της ομάδας Forza Italia στη Βουλή των Αντιπροσώπων και νέο περιφερειακό συντονιστή των Azzurri. «Τώρα λείπουν μόνο οι λεπτομέρειες», προσθέτει, «είναι ιστορικά νέα για το Ρήγιο και την Καλαβρία, το αποτέλεσμα μιας στοχευμένης στρατηγικής, που εφαρμόστηκε από τον Περιφερειάρχη Roberto Occhiuto από την ορκωμοσία του στο τιμόνι της Περιφέρειας».

«Το σύστημα αεροδρομίων μας, το οποίο διακινδύνευσε την άβυσσο μετά από χρόνια αδιαφανούς διαχείρισης και χωρίς προοπτικές, όχι μόνο έχει επανέλθει σε τροχιά μέσα σε λίγους μήνες, αλλά τώρα τοποθετείται επίσης μεταξύ των πιο δυναμικών στην εθνική αγορά», συνεχίζει ο Cannizzaro.

«Η ενοποίηση του αεροδρομίου Lamezia Terme, η επανεκκίνηση του Κρότωνα, μαζί με την εξαιρετική επανεκκίνηση του αεροδρομίου του Reggio, θέτουν πραγματικά τα θεμέλια για την Καλαβρία να απολαύσει νέες σημαντικές ευκαιρίες όσον αφορά τον εθνικό και διεθνή τουρισμό, καθώς και να επιτρέψει τελικά σε πολλούς κατοίκους της Καλαβρίας να απολαύσουν νέα αεροπορική κινητικότητα, όπως δεν συνέβη ποτέ στο παρελθόν».

 

Πηγή: crotoneok

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *