ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#CapodannoRai: Ο Κρότωνας κάνει θραύση και κερδίζει το μερίδιο: η πλατεία Πυθαγόρα βασίλισσα για μια νύχτα

#CapodannoRai – «Ο ουρανός είναι πάντα πιο μπλε», όπως τραγούδησε ο Rino Gaetano, για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην τηλεόραση, σε παραγωγή του τμήματος ψυχαγωγίας Prime Time: «Η χρονιά που έρχεται», που μεταδόθηκε για πρώτη φορά από την πανέμορφη Πλατεία Πυθαγόρα στον Κρότωνα και διηύθυνε για ένατη φορά ο Amadeus, ήταν στην πραγματικότητα το πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση της τελευταίας βραδιάς του 2023.

Σχεδόν 6.000.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν στο Rai 1, με μερίδιο 40,0%.
«Για άλλη μια φορά, το μεγαλύτερο μέρος του κοινού επέλεξε τη Rai 1 για να περιμένει το νέο έτος και να αποχαιρετήσει αυτό που μόλις τελείωσε. 10.000.000, που ισοδυναμούν με στρατοσφαιρικό μερίδιο 61%, συναντήθηκαν τα μεσάνυχτα στο εμβληματικό δίκτυο της RAI για να κάνουν πρόποση με την Amadeus, έναν εξαιρετικό επαγγελματία, ένα φιλικό πρόσωπο που καθησυχάζει, μπαίνει στα σπίτια στις μύτες των ποδιών, καταφέρνει να μιλήσει σε αρκετές γενιές, γαλβανίζει τις πλατείες με τον μεταδοτικό ενθουσιασμό του» – σχολιάζει ο διευθυντής του τμήματος ψυχαγωγίας της Prime Time Marcello Ciannamea.

Ήταν ένα σόου που η Rai, μαζί με την Περιφέρεια Καλαβρίας, το Ίδρυμα Επιτροπής Κινηματογράφου Καλαβρίας και την πόλη του Κρότωνα, ήθελαν να αφιερώσουν σε όλες τις οικογένειες, με μια βραδιά ελαφρότητας και διασκέδασης, γεμάτη όμορφη μουσική.

Για άλλη μια φορά, η Rai χρησιμοποίησε τους καλύτερους επαγγελματίες της σε όλους τους τομείς παραγωγής και σύνταξης για να δημιουργήσει μια εκπομπή που μόνο η Δημόσια Υπηρεσία είναι σε θέση να παράγει, όσον αφορά την ποιότητα, τον σκηνογραφικό πλούτο και το περιεχόμενο. Ένα ειλικρινές και βαθύ ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Τμήματος Ψυχαγωγίας Prime Time, στο CPTV της Νάπολης και στο Τμήμα Παραγωγής, σε όλους τους εργαζόμενους των διαφόρων τμημάτων της Rai, στη συγγραφική ομάδα, στη Rai Com, που με χορωδιακό τρόπο έκανε δυνατή αυτή τη φανταστική εκδήλωση».

Roberto Occhiuto:
«Χθες το βράδυ ήταν μια εξαιρετική επιτυχία. Η πόλη του Κρότωνα έχει δείξει στη χώρα τη ζεστασιά της, τον ενθουσιασμό της, την επιθυμία της για αναγέννηση. Η Amadeus ήταν ο τέλειος αρχιτέκτονας ενός σπουδαίου γεγονότος που θα θυμόμαστε πάντα. Και μετά τα δεδομένα τηλεθέασης, τα οποία μας δίνουν την πλαστική αντίληψη ενός κερδισμένου στοιχήματος».

Έτσι ανέφερε, σε υπόμνημα, ο Περιφερειάρχης Καλαβρίας, Roberto Occhiuto.

“Η χρονιά που έρχεται, που μεταδίδεται στο Rai 1 από την Πλατεία Πυθαγόρα – προσθέτει ο Occhiuto – έχει κατακτήσει ένα μέσο μερίδιο 40,1%. Η Καλαβρία, με τη συναυλία και με τα διαφημιστικά περάσματα που έλεγαν την αριστεία των πέντε επαρχιών της περιοχής μας, μπήκε σε ένα μόνο βράδυ στα σπίτια 6 εκατομμυρίων και 202.000 Ιταλών. Στην κορυφή του κοινού, τα μεσάνυχτα, το μερίδιο ήταν 60,7%, με 9.000.000 και 997.000 θεατές. Θερμές ευχαριστίες στους ανθρώπους του Κρότωνα, στη Rai, στους συνεργάτες μου και σε όλους εκείνους που τα έκαναν όλα αυτά δυνατά».

 

Πηγή: crotoneok

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *