ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλά νέα για τους εργαζόμενους της Abraham CC, η TIM αποφάσισε την παράταση των συμβολαίων εργασίας για 3 μήνες

Υπάρχουν θετικά νέα σχετικά με την ιστορία των εργαζομένων της Καλαβρίας στην εξυπηρέτηση πελατών της Abramo CC. Από χθες μέχρι σήμερα, ο Περιφερειάρχης, Roberto Occhiuto, είχε αρκετές συζητήσεις με την TIM, η οποία, όπως ίσως θυμάστε, είχε αποφασίσει να ακυρώσει τις συμβάσεις με το τηλεφωνικό κέντρο. Αργά σήμερα το απόγευμα. Η TIM ενημέρωσε τον κυβερνήτη ότι θα υπάρξει 3μηνη παράταση των συμβολαίων. Η Περιφέρεια θα συνεχίσει να εργάζεται τις επόμενες εβδομάδες προκειμένου να βρεθεί μια διαρθρωτική λύση για το μέλλον αυτών των εργαζομένων. Για εκατοντάδες εργαζόμενους της Καλαβρίας, επομένως, το ταμείο απολύσεων μηδενικών ωρών εργασίας έχει αποφευχθεί από την 1η Ιανουαρίου

«Χαιρετίζουμε με ικανοποίηση τα αποτελέσματα του διαλόγου που είχε ο Περιφερειάρχης Occhiuto με την Tim, λαμβάνοντας διαβεβαιώσεις σχετικά με την παράταση των παραγγελιών με την Εξυπηρέτηση Πελατών Abramo για 3 μήνες. Περιμένοντας να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες μέσω των εκπροσώπων των συνδικάτων και των επίσημων ανακοινώσεων από την ίδια την TIM, αυτή η αδιακρισία θα αποτελούσε ένα πρώτο σημαντικό ορόσημο σε σχέση με τα αιτήματα που μοιράστηκα μαζί με τους συναδέλφους μου δημάρχους του Κρότωνα και της Κοζέντσα». Αυτά είναι τα λόγια του δημάρχου του Catanzaro, Nicola Fiorita. «Οι επιπτώσεις της διαμάχης παραμένουν πολύ περίπλοκες και απαιτούν μακροπρόθεσμες λύσεις, ικανές να δώσουν ασφάλεια στους εργαζόμενους και σταθερότητα στις δομές της εταιρείας, αλλά αυτό που συνέβη αυτές τις ώρες μας παρηγορεί ενόψει των επόμενων βημάτων που πρέπει να ληφθούν από κοινού μεταξύ των διοικήσεων των ενδιαφερόμενων εδαφών και των συνδικάτων» – υπογραμμίζει ο Fiorita.

Ο δήμαρχος του Κρότωνα, Vincenzo Voce «μόλις έλαβε την επικοινωνία από τη Δρ Sabina Strazzullo, επικεφαλής των θεσμικών σχέσεων στην TIM η οποία προέβλεψε ότι οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με το μέλλον της παραγγελίας με την Abramo Customer Care έχει ανασταλεί για 3 μήνες. Μια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα από την TIM θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες ώρες».

 

Πηγή: calabrianews

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *