ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κρότωνας: sold out για την παράσταση των δικηγόρων, πάνω από 15.000€ συγκεντρώθηκαν

Μια συναυλία έκλεισε με ένα “κτύπημα”, όπως λένε, χθες το βράδυ, που διοργανώθηκε από την επιτροπή δικηγόρων “Note Fuori Udienza”. Το sold out πριν από λίγες ημέρες είχε προμηνύει επιτυχία όσον αφορά τη συμμετοχή, αλλά η ικανοποίηση και ο ενθουσιασμός όλου του κοινού, σε συνδυασμό με αυτόν των διοργανωτών και όλων όσων έπαιξαν, ήταν το θερμόμετρο ολόκληρης της βραδιάς.

Συγκεντρώθηκαν πάνω από 15.000€ χιλιάδες ευρώ, εκ των οποίων 13.000€ καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο γυναικολογικό τμήμα του νοσοκομείου του Κρότωνα. Μια πρωτοβουλία, αυτή που διοργανώθηκε από τους δικηγόρους του Κρότωνα, η οποία τώρα προκαλεί ενδιαφέρον και προσοχή, μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες. Εκτός από μεγάλο αριθμό δικηγόρων, στη βραδιά παρέστησαν ο Νομάρχης, Franca Ferraro, ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου, Massimo Forciniti, ο Συνταγματάρχης Raffaele Giovinazzo – Επαρχιακός Διοικητής της ΣΕ του Κρότωνα, ο Επαρχιακός Διοικητής του GF, συνταγματάρχης Davide Masucci, καθώς και σημαντική εκπροσώπηση του δικαστικού σώματος, δημάρχων, πολιτικών δυνάμεων και ενώσεων.

Όλοι οι δικηγόροι που συμμετείχαν ήταν πολύ καλοί στις επιδόσεις τους, το “(S)combinati disposti”, που αποτελείται από τους δικηγόρους Giovanni Arone, Francesco Arrighi, Serafina Cavaliere, Renzo Cavarretta, Maurizio Cortese, Pietro Durante, Alessandra Galdieri, Francesco Laratta, Nino Grassi, Pasquale Montesano, Pina Piperio, Raffaella Proietto, Luigi Quintieri, Pasquale Ribecco, Francesco Sacco και Roberto Stricagnoli (σημειώσεις του προέδρου της επιτροπής κατά την ακρόαση). Η ερμηνεία του τελευταίου ως τενόρου ήταν συγκλονιστική, υπογραμμισμένη επίσης από ένα μακρύ βροντερό χειροκρότημα από ένα κοινό εντελώς στα πόδια του. Η παράσταση των μαθητών που απαρτίζουν την ορχήστρα του γυμνασίου Gravina, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Antonio Rizzuti που συνόδευσε κάποια κομμάτια, ήταν συναρπαστική.

Κατά τη δωρεά των εσόδων στη γυναικολογία – ορίζεται ο πρόεδρος του Κ.Ο.Α. και μέλος της προαναφερθείσας Επιτροπής, δικ. Κατερίνα Μαράνο «ήθελε να ξεκινήσει ένα θετικό μήνυμα ελπίδας που απευθύνεται στη γυναίκα που δίνει ζωή, στη ζωή που είναι όμορφη παρά τον πόνο, στην αληθινή αγάπη. Και, ταυτόχρονα, ήθελαν να φέρουν στο προσκήνιο το δικαίωμα στη ζωή και την υγεία που αναπόφευκτα περνά μέσα από τους γιατρούς μας και στα νοσοκομεία μας. Είναι πρωταρχικής σημασίας για την επικράτειά μας και για την κοινότητά μας, στην πραγματικότητα, να απολαμβάνουμε μια μονάδα υγείας που είναι επίσης υλικοτεχνικά επαρκής καθώς και καλά εξοπλισμένη».

Λόγια βαθιάς εκτίμησης για την πρωτοβουλία απηύθυνε ο Δρ Mimmo Galea, ο οποίος ήταν επίσης παρών το βράδυ, ως επικεφαλής του γυναικολογικού τμήματος, στον οποίο δόθηκε αναμνηστική πλακέτα.
Η οργανωτική επιτροπή της βραδιάς, Note Fuori Udienza, αποτελούμενη από τους δικηγόρους Serafina Cavaliere, Francesco Licari, Marzia Lucente, Caterina Marano, Pasquale Montesano, Pina Notarianni και Roberto Stricagnoli, χειροκροτήθηκε από όλους τους παρόντες και ελπίζει να συνεχίσει την πρωτοβουλία, αξιέπαινη για ολόκληρο το νομικό επάγγελμα και προς όφελος ολόκληρης της κοινότητας.

 

Πηγή: crotoneok

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *