ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βράβευση της Νάπολης στην Ελβετία, οι λόγοι: «ρομαντική, υποβλητική, μοναδική»

Το «Swiss Tourism Award 2023 Heritage Destination» απονεμήθηκε στην πόλη

 

«Ρομαντική, υποβλητική, μοναδική. Τι όμορφα λόγια για να περιγράψουν τη Νάπολη». Η Σύμβουλος Τουρισμού Teresa Armato σχολίασε έτσι το βραβείο που έλαβε η πόλη της Νάπολης στο Λουγκάνο, στο πλαίσιο της Ελβετικής Διεθνούς Έκθεσης διακοπών, ως – διαβάζουμε στην πλακέτα – «μια από τις πιο μοναδικές, ρομαντικές και υποβλητικές πόλεις του κόσμου». 

 

Το σχόλιο του Δήμου

«Ένα βραβείο που επιβραβεύει την τουριστική αναπτυξιακή τάση της Νάπολης και τη δέσμευση της δημοτικής διοίκησης στη φιλοξενία. «Σας ευχαριστούμε για αυτήν την αναγνώριση – συνεχίζει η Σύμβουλος Armato – που μας ωθεί να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κάνουμε γνωστή την πιο αυθεντική ταυτότητα της πόλης, τις ασυνήθιστες διαδρομές που ενισχύουν τα τυπικά χαρακτηριστικά του παρελθόντος σε ένα σύγχρονο κλειδί και που καταφέρνουν να αφηγηθούν την πόλη με συναισθηματικό τρόπο. Ο στόχος είναι να προσελκύσουμε τουρίστες από όλο τον κόσμο δίνοντάς τους να καταλάβουν ότι ο προορισμός της Νάπολης αποτελείται πάνω από όλα από βιωματική αφήγηση, όπως ακριβώς αναφέρεται στο κίνητρο για το βραβείο».

 

 

Ικανοποίηση εξέφρασαν επίσης ο δήμαρχος Gaetano Manfredi και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, Τουρισμού και Παραγωγικών Δραστηριοτήτων του Συμβουλίου, Luigi Carbone.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *