ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συρακούσες, «όχι στις ποπ συναυλίες στο ελληνικό θέατρο, οικολογικά νησιά υπέρ της χωριστής συλλογής απορριμάτων»

Οι ιδέες του συμβούλου De Simone

Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θέλησε να υπογραμμίσει τη σημασία της παρουσίας των συλλόγων στην πολιτική ζωή της πόλης, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυνατό σημείο τον συνεταιρισμό και τον εθελοντισμό.

 

Όχι στις ποπ συναυλίες στο ελληνικό θέατρο, οικολογικά νησιά για να κάνουν τη διαφορά στο μέλλον. Αυτές είναι μερικές από τις ιδέες του δημοτικού συμβούλου Fratelli d’Italia, Damiano De Simone, καλεσμένος σήμερα στο SiracusaNews.

Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θέλησε να υπογραμμίσει τη σημασία της παρουσίας των συλλόγων στην πολιτική ζωή της πόλης, αυτός που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυνατό σημείο τον συνεταιρισμό και τον εθελοντισμό.

Ο De Simone λυπάται που δεν κατάφερε να πάρει την προεδρία της πέμπτης επιτροπής, αλλά υπέκυψε στη βούληση του κόμματος, το οποίο επέλεξε διαφορετικά και έθεσε ως προσωπικό του στόχο τη μελέτη των κανονισμών που θα τροποποιηθούν στην αίθουσα και τη συμμετοχή των σχολείων, αθλητικών κέντρων και συλλόγων. Αθλητικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, λοιπόν, ξεκινώντας από την ασφάλεια και την καρδιοπροστασία των χρηστών.

Τέλος, δυο απαντήσεις για πάντα επίκαιρα θέματα: συναυλίες στο ελληνικό θέατρο και χωριστή αποκομιδή απορριμμάτων ενόψει του νέου διαγωνισμού. Σε ό,τι αφορά το πρώτο σημείο, ο De Simone τόνισε ότι ήθελε να σκεφτεί ένα θέατρο ικανό να φιλοξενεί ποπ συναυλίες, πιστεύοντας ότι δεν πρέπει να γίνονται στο πάρκο της Νεάπολης. Όσον αφορά στα απόβλητα, ήλπιζε για μια αλλαγή στο σύστημα από πόρτα σε πόρτα σε τοπικά οικολογικά νησιά ικανά να πραγματοποιήσουν τη χωριστή συλλογή απορριμμάτων σε ένα μόνο σημείο. Επίβλεψη ίσως…

 

 

Πηγή: https://shorturl.at/ejnrA

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *