ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

18.000 τουρίστες σε αναζήτηση του Κρότωνα

Ο Σεπτέμβριος ανοίγει με το κρουαζιερόπλοιο Oceania Nautica. Είναι πολύ επιβλητικό, με τα 181 μέτρα του, και είναι ένα ακόμη πλοίο της πόλης, που έφτασε σήμερα το πρωί, χάρη στην οργάνωση που πρότεινε η Alfa 21 και ένα ημερολόγιο γεμάτο αφίξεις και αναχωρήσεις στο λιμάνι του Κρότωνα. Η Oceania Nautica, με τους 700 αγγλόφωνους τουρίστες της, έφτασε από τις ΗΠΑ, ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη.

Θα φύγουν αργά το βράδυ και αύριο θα βρεθούν στην Αλβανία. «Αυτός ο μήνας Σεπτέμβριος θα είναι αρκετά απαιτητικός, με πέντε πλοία να φτάνουν – είπε ο Gregorio Mungari Cotruzzola, της Alfa 21 – Τώρα χρειαζόμαστε περισσότερη φροντίδα για την πόλη, γάντια στα χέρια και καθαριότητα».

Δέκα παρέες από την προκυμαία με τριακόσιους διασκορπισμένους, ως επί το πλείστον διάσπαρτες ανάμεσα στο Δημοτικό Μουσείο, τα στενά, το Κάστρο Charles V και τη Villa Comunale, οι πιο σημαντικοί προορισμοί. «Πολλοί παραμένουν στην πόλη – πρόσθεσε – άλλοι θα πάνε στο Cirò στην περιοχή του κρασιού, το Le Castella, κάποιοι σε μια αγροικία στο Strongoli, στη Santa Severina, πάντα συνοδευόμενοι από τις σημαντικές προσωπικότητες των τουριστικών οδηγών. Αυτά είναι δρομολόγια που προσφέρουμε και ο Κρότωνας και η επικράτεια του είναι ένας περιζήτητος προορισμός».

Η Alfa 21 έφερε 18.000 επισκέπτες στην επαρχία του Κρότωνα: «Το 2024 θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά, το 2023 τελειώνει με περισσότερες επισκέψεις από πέρυσι», κατέληξε. Εν τω μεταξύ, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου θα έχει σειρά η Esmerald Sakara και την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου διπλές εμφανίσεις με τα κρουαζερόπλοια Aida Blu και Diana.

 

 

 

Πηγή: https://bit.ly/45X5xN6

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *