ΥΓΕΙΑ

#MaipiùUltimi – Δήμαρχος Πολυκάστρου Καλαβρίας: «Η άνοδος δεν είναι εύκολη αλλά είναι καθήκον μας να το κάνουμε»

Κρότωνας – Μεταξύ των Δημάρχων που παρευρέθηκαν στο ακροατήριο, με την ευκαιρία της βραδινής εκδήλωσης Un Anno (Ένας Χρόνος) di CrotoneOk, ήταν και ο δήμαρχος του Πολυκάστρου Καλαβρίας, Simone Saporito.

 

Μαζί με τον αναπληρωτή διευθυντή του Il Sole 24 Ore, συζητήσαμε την κατάταξη της ποιότητας ζωής, κατά τη γνώμη σας τι γίνεται για να ανέβουμε;

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής και τη νοοτροπία μας. Υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα αλλά και πολλά άλλα στα οποία πρέπει να επενδύσουμε. Η επιστροφή δεν είναι εύκολη, αλλά είναι καθήκον μας να το πράξουμε πρωτίστως ως πολίτες και διαχειριστές. Τα τελευταία χρόνια κάτι έχει αλλάξει προς το καλύτερο, σκέφτομαι για παράδειγμα τις υποδομές, την οδό Petilino, το σύμπλεγμα Κρότωνας – Καταντζάρο καθώς και αυτό του Κρότωνας – Σύβαρη, αλλά εξακολουθούμε να έχουμε πάρα πολλά προβλήματα στην υγειονομική περίθαλψη. Εάν θέλουμε να καλύψουμε ένα κενό υποδομής στις συνδέσεις, από την άλλη πλευρά, δεν μπορούμε να οπισθοδρομήσουμε στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

 

Ποιες παράμετροι πιστεύετε ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη για να δράσουμε;

Πολιτισμός, υποδομές συστημάτων και, φυσικά, υγειονομική περίθαλψη. Τότε θα πρέπει να σκεφτούμε περισσότερο τους νέους μας και τους λέω να κυνηγούν πάντα τα όνειρα και τα πάθη τους, να κάνουν αυτό που αισθάνονται ότι θέλουν να κάνουν.

 

Πηγή: crotoneok.it

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *