ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Γραμμή 6, Manfredi: «Αναμένουμε να ανοίξουμε ολόκληρο το τμήμα μέχρι το καλοκαίρι. Είναι ένα μεγάλο δομικό στοιχείο για την κινητικότητα στη Νάπολη»

Η επιθεώρηση της υποδομής από τον δήμαρχο: «Στόχος μας είναι να κάνουμε τις δημόσιες συγκοινωνίες όλο και πιο αποτελεσματικές και διασυνδεδεμένες»

 

Η πολυαναμενόμενη επαναλειτουργία της γραμμής 6 στη Νάπολη πλησιάζει όλο και περισσότερο. Το πρωί, ο δήμαρχος Gaetano Manfredi πραγματοποίησε επιθεώρηση της υποδομής. Ο στόχος της ναπολιτάνικης δημοτικής διοίκησης είναι να ανοίξει ολόκληρο το τμήμα μέχρι το καλοκαίρι.

«Σήμερα το πρωί επιθεώρηση ολόκληρης της Γραμμής 6 με επίσκεψη στο σταθμό Chiaia. Οι εργασίες προχωρούν και ελπίζουμε να ανοίξουμε ολόκληρο το τμήμα, το οποίο θα συνδέει την Piazza Municipio με τη Mostra d’Oltremare και το στάδιο Maradona, περνώντας από διάφορους σταθμούς στις περιοχές Fuorigrotta και Chiaia, μέχρι αυτό το καλοκαίρι», γράφει ο Manfredi στο Facebook.

«Η επαναλειτουργία της Γραμμής 6 αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την κινητικότητα της πόλης μας με στόχο να γίνουν οι δημόσιες συγκοινωνίες όλο και πιο αποδοτικές και διασυνδεδεμένες», καταλήγει ο δήμαρχος.

 

Πηγή: napolitoday.it

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *