ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Τάραντας: εγγύηση το Σ/Κ για συγκεκριμένες συνδέσεις στη γραμμή από και προς τη Ρώμη που διακόπηκε από την κατολίσθηση

 

Περισσότερα από 700 επικουρικά λεωφορεία διατέθηκαν

 

Για να εξασφαλιστεί η κινητικότητα των επιβατών στη γραμμή Benevento – Foggia, η οποία επηρεάζεται επί του παρόντος από τη διακοπή λόγω της κατολίσθησης στο τμήμα Ariano Irpino – Montecalvo, η Trenitalia θα διατηρήσει συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων και το επόμενο Σαββατοκύριακο. Μέρος του ταξιδιού θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία αντικατάστασης με παράταση του χρόνου ταξιδιού έως και 90 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ωστόσο, θα μπορούσαν να υπάρξουν επιπτώσεις της υπηρεσίας στη γραμμή της Αδριατικής, η οποία αυτές τις μέρες χρησιμοποιείται από όσους κινούνται βόρεια από την Απουλία.

Από την έναρξη της διακοπής στις 12 Μαρτίου, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ταξιδιωτών, η Trenitalia έχει αναπτύξει πάνω από 100 υπαλλήλους βοήθειας στους σταθμούς Roma Termini, Bari Centrale, Lecce, Foggia, Benevento και Caserta, δεσμευμένοι να παρέχουν πληροφορίες στους πελάτες σχετικά με λεωφορεία αντικατάστασης και εναλλακτικές διαδρομές. Σχεδόν όλοι οι επιβάτες ενημερώθηκαν εκ των προτέρων μέσω SMS/Email για τις αλλαγές στο ταξίδι τους μέσω της υπηρεσίας Smart Caring, ενώ οι υπόλοιποι στα εκδοτήρια εισιτηρίων. Επιπλέον, η Trenitalia έχει ενεργοποιήσει περίπου 700 λεωφορεία αντικατάστασης και έχει παράσχει πάνω από 2000 κιτ βοήθειας με είδη άνεσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενεργές συνδέσεις και υπηρεσίες διατίθενται μέσω της εφαρμογής Trenitalia, της ενότητας Infomobility του ιστότοπου trenitalia.com, των κοινωνικών και διαδικτυακών καναλιών του ομίλου FS Italiane, του αριθμού χωρίς χρέωση 800 89 20 21, καθώς και στα εκδοτήρια εισιτηρίων και στα γραφεία βοήθειας σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης και συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

 

 

Πηγή: tarantobuonasera

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *