ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Α’ Κατηγορία – Η ΑΕΚ Κρότωνα επιστρέφει στον Β’ Τομέα, αλλά χωρίς φιλάθλους

Α΄ Κατηγορία – Η ΑΕΚ Κρότωνα, φρέσκια από ήττα και ισοπαλία, επιστρέφει επιτέλους για να παίξει με την πόλη της. Η ανακαίνιση του Τομέα Β ολοκληρώθηκε πριν από μερικά χρόνια και, το πρωί της Παρασκευής, εγκαινιάστηκε η αθλητική εγκατάσταση και επέστρεψε στην πόλη.

Είναι ο ίδιος σύλλογος που αποκαλύπτει ένα σημείωμα σχετικά με την απουσία κοινού στην πιο σημαντική ημέρα του: την επιστροφή στον Τομέα Β στην οδό Gioacchino da Fiore, αφού φιλοξενήθηκε σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, και την άμεση σύγκρουση στην κορυφή για την πρώτη θέση στην κατάταξη της πρώτης κατηγορίας.

«Το πρωί λάβαμε την επίσημη ανακοίνωση από την LND και τον Διαχειριστή της εγκατάστασης ‘Τομέας Β’ σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής 24 Μαρτίου ‘ΑΕΚ Κρότωνα – Σιλάνα’, έναν αγώνα που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Θα προτιμούσαμε ο αγώνας να είχε παιχτεί, όπως πάντα, μπροστά σε δύο φιλάθλους που ζητωκραύγαζαν, έναν αγώνα απίστευτης γοητείας όπως τρεις: ΑΕΚ, Κροτόνε και Σιλάνα, μια σημαντική αναμέτρηση στην κορυφή που θα αντιπροσώπευε μια εξαιρετική βιτρίνα για τον αθλητισμό της Καλαβρίας.

Σας ζητούμε λοιπόν να μην εμφανίζεστε στις πόρτες εισόδου της εγκατάστασης, διότι η πρόσβαση θα είναι εγγυημένη μόνο για τα μέλη των δύο συλλόγων. Ζητούμε συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους μας και από όσους θα ήθελαν να μας υποστηρίξουν, θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες να είμαστε δίπλα σας».

 

Πηγή: crotoneok

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *