ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατάρρευση σε κτήριο στο κέντρο της Νάπολης: ένα άτομο κατέληξε στο νοσοκομείο

Η κατάρρευση έλαβε χώρα σε ένα κτίριο στο Vico del Pero. Η πυροσβεστική και η τοπική Αστυνομία επενέβησαν επί τόπου. Μερικοί άνθρωποι εκδιώχθηκαν

 

Μια κατάρρευση σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Νάπολης, σε ένα κτίριο στο vico del Pero, κοντά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε και άλλοι απομακρύνθηκαν, σύμφωνα με τον δήμο της Νάπολης.

Ομάδες από την τοπική Αστυνομία της Νάπολης και την Πυροσβεστική επενέβησαν επί τόπου. Τα αίτια της κατάρρευσης δεν είναι ακόμη γνωστά, αλλά η υπόθεση διαρροής αερίου φαίνεται να αποκλείεται. Είναι πιθανό ότι ήταν έκρηξη.

Η κατάρρευση επηρέασε ένα μπάνιο στο ισόγειο και ένα δωμάτιο στον 1ο όροφο, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι ακατοίκητο. Η τοποθεσία ελέγχθηκε από την Πυροσβεστική για στατική ασφάλεια.

Μαζί με τον τραυματία, έξι άλλοι άνθρωποι, όλοι υπήκοοι Κεϋλάνης, απομακρύνθηκαν από τις εγκαταστάσεις που επλήγησαν από την κατάρρευση και από παρακείμενα διαμερίσματα, τόσο στο Vico del Pero όσο και στο Vico Cimitile. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cardarelli, όπου είχε πρόγνωση 30 ημερών για εγκαύματα.

 

Πηγή: napolitoday

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *