ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Ο Δήμαρχος Cirò Marina (Καλ.) ανακοινώνει τη δημοσίευση του διαγωνισμού για έργα στην περιοχή του λιμανιού: Ένα νέο κεφάλαιο για την ανάπτυξη της πόλης

Ο Δήμαρχος του Δήμου Cirò Marina, στην τελευταία του επικοινωνία, ανακοίνωσε με ενθουσιασμό τη δημοσίευση του διαγωνισμού για έργα στην περιοχή του λιμανιού, αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του έργου ανάπλασης.

Η έναρξη αυτής της μακράς και αδιάκοπης διαδικασίας καταδεικνύει την αφοσίωση και τη δέσμευση της διοίκησης στην επιδίωξη στόχων ανάπτυξης και βελτίωσης. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε τη σοφία δηλώνοντας ότι «η σκληρότητα πληρώνει» σε αυτό το πλαίσιο, τονίζοντας τη σημασία της επιμονής για την επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

Το έργο περιλαμβάνει διαφορετικές πτυχές, από τις λιμενικές υποδομές μέχρι τον τουρισμό και την ασφάλεια. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Αντιδήμαρχο Piero Mercuri με ευθύνη για το Λιμάνι, τα γραφεία και όλους όσους συνέβαλαν τα τελευταία τρία χρόνια, τονίζοντας τη διαρκή δέσμευσή τους.

Οι πολλαπλές συζητήσεις με περιφερειακούς φορείς και την Archelogica Belle Arti e Paesaggio κατέστησαν δυνατή τη λήψη όλων των απαραίτητων γνωμοδοτήσεων, διασφαλίζοντας την απαραίτητη θεσμική υποστήριξη.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε τη στρατηγική σημασία αυτού του έργου για την πόλη, αναφέροντας συγκεκριμένα τις παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί στο Molo Foraneo, στην Τουριστική Αποβάθρα και στην Αναδρομική Περιοχή. Αυτές οι παρεμβάσεις, είπε, θα μεταμορφώσουν ριζικά την εμφάνιση της Cirò Marina, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό κεφάλαιο στα δημόσια έργα της κοινότητας.

 

Φωτογραφίες:

 

 

 

Πηγή: https://shorturl.at/lmxG0

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *