ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρότωνας, καθιστική διαμαρτυρία στην Capocolonna ενάντια στη γεώτρηση στο ακρωτήριο Λακίνιο

Λαμβάνουμε και δημοσιεύουμε – Πάλι γεωτρήσεις, πάλι κμετάλλευση της επικράτειας στον Κρότωνα, αυτή τη φορά ακόμη και στο ακρωτήριο Λακίνιο, σε μία από τις περιοχές που έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε και να διαφυλάξουμε με τη μέγιστη προσοχή και κάθε δυνατή δέσμευση.

Δεν θεωρούμε αποδεκτή την κατασκευή περαιτέρω γεωτρύπανου σε περιοχή ήδη κατεστραμμένη από τοπίο και νατουραλιστική άποψη όπως αυτή του Κρότωνα και γι’ αυτό το πρωί του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου στις 10.00 π.μ. οι σύλλογοι Arci Crotone Aps , Κοινωνικοπολιτιστικός Σύλλογος Paideia (Παιδεία), Italia Nostra Crotone. Το παράρτημα μας στον Κρότωνα έχει καλέσει μια συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας στο ακρωτήριο Λακίνιο.

Κάνουμε έκκληση στις συνειδήσεις και καλούμε όλους τους πολίτες, συλλόγους, σχολεία, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την τύχη του τόπου μας και των κοινοτήτων μας να συμμετάσχουν στην καθιστική διαμαρτυρία για να ακουστεί δυνατά η φωνή μας και να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεση μας σε αυτό το έργο εκμετάλλευσης.

 

 Arci Crotone Aps, Κοινωνικοπολιτιστικός Σύλλογος Paideia (Παιδεία), Italia Nostra Crotone

 

Πηγή: https://shorturl.at/orxyL

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *