ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εδαφική προώθηση και μάρκετινγκ: το Gal Start 2020 στο Ρίμινι στην έκθεση TTG

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εδαφική προώθηση και μάρκετινγκ: και το Gal Start 2020 που υπάρχει στο Ρίμινι στο TTG.

Το GAL Start 2020 είναι παρόν στο TTG Travel Experience, που έχει προγραμματιστεί στο Ρίμινι από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου, για να εγγυηθεί μια δραστηριότητα για την προώθηση της περιοχής, εξετάζοντας επίσης το έργο που πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες από την Εταιρεία Τουριστικής Προβολής της Βασιλικάτας και την Περιφέρεια. Παρουσία που παρακολούθησαν ο πρόεδρος Angelo Zizzamia και ο αντιπρόεδρος Nicola Caruso.

«Μέσω της συμμετοχής στις κύριες εμπορικές εκθέσεις του κλάδου, το Gal Start 2020 προωθεί μια εδαφική δραστηριότητα μάρκετινγκ και ανάπτυξη σχέσεων εξετάζοντας τα θέματα της βιωσιμότητας και της προσβασιμότητας σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών και μετασχηματισμών όπως αυτή που βιώνουμε – αναφέρει ο Πρόεδρος Zizzamia – . Το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε με την ATP της Basilicata και η σχέση στενής συνεργασίας και συνέργειας που έχουμε με την περιοχή Basilicata και την επαρχία της Matera στοχεύουν σε αυτή την έννοια. Πιστεύουμε στις εκθέσεις ως εργαλείο για την προώθηση της επικράτειάς μας και της ιστορικής, καλλιτεχνικής και πολιτιστικής μας υπεροχής και ως ευκαιρία για τοπική ανάπτυξη. Όλοι οι δήμοι στην περιοχή Gal Start 2020 θα εκπροσωπηθούν στην εμπορική έκθεση του Ρίμινι μέσω των καταλόγων που δημιουργήθηκαν ως μέρος του έργου συνεργασίας μεταξύ μας Gal Start 2020 και Cittadella del Sapienza Gal “Cultural and Creative Paths” MEASURE 19 SLTP LEADER, που θα παρουσιάσει το Gal στους τουριστικούς φορείς και θα διανείμει σε κάθε δήμο τις επόμενες εβδομάδες».

«Μαζί με τα άλλα Lucanian Gals – ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος Nicola Caruso –, έχουμε προτείνει στη νέα πρόσκληση συνεργασίας ένα έργο για την προώθηση της περιοχής που ονομάζεται «Brand Basilicata». Αυτό το έργο περιλαμβάνει μια σειρά κοινών δράσεων επικοινωνίας και προώθησης μεταξύ όλων των ΟΤΔ της Basilicata σε συνέργεια με περιφερειακές δράσεις και μια σειρά εδαφικών δράσεων που πραγματοποιούνται από τις επιμέρους ΟΤΔ, οι οποίες θα δουν τον τουρισμό, τον πολιτισμό και το φαγητό ως πρωταγωνιστές».

 

Matera, 10 Οκτωβρίου 2023

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *