ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Ακριβές πτήσεις και περικοπές της Ryanair. Βουλευτής Cannata: «Ας αποφύγουμε τις συγκρούσεις, διαπραγματεύσεις την Πέμπτη

Η Ryanair έχει ήδη ανακοινώσει την περικοπή ορισμένων δρομολογίων, αλλά η κυβέρνηση έχει συζητήσει με όλες τις εταιρείες και την Πέμπτη ο υπουργός Made in Italy Adolfo Urso θα καθίσει σε τραπέζι συλλογικής συζήτησης

«Η Σικελία σήμερα δεν αξίζει στείρες διχαστικές διαμάχες μεταξύ της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης, αν μη τι άλλο, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για να κατανοήσουμε τις ανάγκες των Σικελών και την κινητικότητά τους. Έχω διαβάσει δηλώσεις του ομότ. Catanzaro και ως εκ τούτου καλώ όλους να αποφύγουν τις συγκρούσεις με την κυβέρνηση και να εργαστούν για την υπεράσπιση των χρηστών, των πολιτών. Το καλό του τόπου μας δεν γίνεται αν κάποιος δανείσει την πλευρά του στα λόμπι ή σε αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία. Η Κυβέρνηση είναι προληπτική, σε αντίθεση με την αντιπολίτευση και υπό αυτή την έννοια θα γίνει συζήτηση τις επόμενες μέρες». Ο εθνικός βουλευτής των Fratelli d’Italia, Luca Cannata, παρεμβαίνει έτσι σχετικά με την έκκληση της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους προς την ιταλική κυβέρνηση να καταργήσει τη διάταξη που επιβάλλει ανώτατο όριο στους ναύλους για τις πτήσεις προς τα νησιά και απαντά στα λόγια του αρχηγού της Το Δημοκρατικό Κόμμα στην Ars*, Michele Catanzaro, ενάντια στον κανόνα κατά των υψηλών τιμών πτήσεων και υπέρ των αεροπορικών εταιρειών.

Η Ryanair έχει ήδη ανακοινώσει την περικοπή ορισμένων δρομολογίων, αλλά η κυβέρνηση έχει συζητήσει με όλες τις εταιρείες και την Πέμπτη ο Υπουργός Made in Italy Adolfo Urso θα καθίσει σε συλλογικό τραπέζι συζήτησης για να επιτύχει τον στόχο: την παροχή επαρκών υπηρεσιών σε προσιτές τιμές . Ο υπουργός υπογράμμισε ότι πολλές εταιρείες κινούνται προς σχέδια για αύξηση των πτήσεων τους στη χώρα μας και ελπίζει ότι και η Ryanair θα αλλάξει γνώμη.

«Υπενθυμίζω σε όσους εγείρουν διαμάχες – καταλήγει ο ομότ. Cannataότι ο πρόεδρος της Περιφέρειας και ο υπουργός ήδη συνομιλούν με όλους, ανεξαρτήτως πολιτικών παρατάξεων, και κινούνται αποκλειστικά για την προστασία των Σικελών. Ο αγώνας ενάντια στις ακριβές πτήσεις πηγαίνει ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση. Αν μη τι άλλο, ας βοηθήσουμε μαζί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ryanair να κατανοήσει τις ανάγκες της χώρας μας, αποφεύγοντας τις περικοπές πτήσεων και διατηρώντας δίκαιες τιμές που μόνο εκτίμηση θα βρουν. Εδώ κανείς δεν θα ονειρευτεί ποτέ να χρησιμοποιήσει μια τούρτα για να χτυπήσει τους άλλους στο πρόσωπο, αλλά αν μη τι άλλο θα βρει τη φιλοξενία στο όνομα των τυπικών λιχουδιών. Και επομένως καλούμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο να έρθει στη Σικελία για να βρει τις σωστές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της γεύσης από κασάτα και κανόλι».

 

*Ars: ΠΒΣ (Περιφερειακό Κοινοβούλιο Σικελίας)

 

Πηγή: https://bit.ly/3req6G5

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *