ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλα έτοιμα για τους «Αγώνες κυνοφιλίας της Μεγάλης Ελλάδας» (Ακράγ.)

Στη Φαβάρα, στις 29 και 30 Απριλίου στον τομέα πολλαπλών χρήσεων στη via Brindisi, και στο Agrigento στο κέντρο σκύλων Villa Adriana την 1η Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διοργάνωση των «Αγώνων κυνοφιλίας της Μεγάλης Ελλάδας».

Η εκδήλωση, η οποία θα υποδεχθεί πολλαπλούς συνδυασμούς σκύλων από όλο το νησί, χρηματοδοτείται από τον Δήμο Favara και διοργανώνεται από την επαρχιακή επιτροπή Csen του Ακράγαντα με τη συνεργασία των συλλόγων «Ένας σκύλος ως φίλος», «Nova Art » και « Virtus Favara», υπεύθυνος του αγωνιστικού χώρου.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει 2 εθνικούς αγώνες Agility Csen και Fidasc, 2 εθνικούς αγώνες ράλι υπακοής Csen, έναν εθνικό διαγωνισμό treibball Csen και έναν εθνικό διαγωνισμό ισορροπίας σκύλων Csen.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στις 30 Απριλίου στις 3 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί και παράσταση χορού σκύλων. Η εκδήλωση αντιπροσωπεύει ένα unicum (μία μοναδικότητα) στη Σικελία για τους πολλούς κλάδους που είναι παρόντες, ένα γεγονός που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε για κάθε παθιασμένο λάτρη των σκύλων.

«Για δεύτερη χρονιά η Favara έχει την τιμή να φιλοξενεί αυτή τη σημαντική εκδήλωση για όλους τους λάτρεις των ζώων και των σκυλοπαιχνιδιών – σχολίασαν ο δήμαρχος Antonio Palumbo και ο σύμβουλος για το Sport Angelo Airò Farulla –. Μια εκδήλωση αριστείας που θα φέρει πολλούς λάτρεις του κλάδου στην πόλη για δyο ημέρες και θα αντιπροσωπεύει οικονομική απόδοση για τις τοπικές δραστηριότητες».

 

 

Πηγή: https://www.agrigentonotizie.it/eventi/giochi-cinofili-magna-grecia-2023-agrigento-favara.html

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *