ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η επαρχιακή οδός 236 του Μπάρι κατακλύζεται από ογκώδη απορρίμματα

 

Οι τουρίστες περιηγούνται στην περιοχή με φόντο την υποβάθμιση του περιβάλλοντος

Αυτό είναι το παράπονο ενός αναγνώστη, ιδιοκτήτη ενός καταλύματος Bed and Breakfast στο Cassano delle Murge (Απουλία): «Δουλεύω με πελάτες από τη Βόρεια Ευρώπη, αισθάνομαι ντροπή όταν κάνουν το ταξίδι από το αεροδρόμιο στη χώρα μου».

Η οδική διαδρομή, πολύ δημοφιλής στους τουρίστες, παραμορφωμένη από τα εγκαταλελειμμένα σκουπίδα και την αδιαφορία. Αυτή είναι η καταγγελία για τις συνθήκες της επαρχιακής οδού 236 του Μπάρι που προέρχεται από έναν αναγνώστη. «Διατηρώ με τη γυναίκα μου ένα μικρό κατάλυμα Bed and Breakfast στο λοφώδες Cassano delle Murge– γράφει ο δυσαρεστημένος πολίτης – δουλεύω από τα τέλη Απριλίου με τουρίστες από τη Βόρεια Ευρώπη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση ντροπή νιώθω όταν οι τουρίστες που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Μπάρι ταξιδεύουν στον επαρχιακό δρόμο 236 για να φτάσουν στο Κασάνο».

Η απολίτιστη πρακτική της δημιουργίας απορριμμάτων είχε αναφερθεί πρόσφατα σε ορισμένες γειτονιές του Μπάρι. Η κατάσταση υποβάθμισης, προφανώς, φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα όρια της πόλης για να επεκταθεί στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της επαρχίας.

Φωτογραφίες από εγκαταλελειμμένα σκουπίδα στην επαρχιακή οδό 236:

   

 

Πηγή: https://www.baritoday.it/cronaca/rifiuti-abbandonati-strada-provinciale-236-bari-cassano.html

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *