SICILIA/SIKELIA ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Διαδρομή Παλέρμο-Κατάνη, Anas: ολοκληρώθηκε η κατασκευή τοίχου αντιστήριξης μεταξύ Agira και Dittaino

Από σήμερα, λοιπόν, εξαλείφεται η αμφίδρομη κυκλοφορία από το χιλιομετρικό σημείο 139.200 έως το 141.100, για 1,9 χλμ, με την αποκατάσταση της κανονικής κυκλοφορίας με ξεχωριστά οδοστρώματα.

 

Σήμερα το απόγευμα, κατά μήκος του οδοστρώματος με κατεύθυνση προς το Παλέρμο του αυτοκινητόδρομου Α19 «Παλέρμο-Κατάνη» (Palermo-Catania), ολοκληρώθηκε η κατασκευή τοίχου αντιστήριξης για την ενοποίηση του κρημνού, που βρίσκεται στο χιλιομετρικό σημείο 140.300 μεταξύ των κόμβων Agira και Dittaino.

Η σημερινή επαναλειτουργία, που προστέθηκε σε εκείνες των κοιλαδογεφυρών «Simeto», «Alfio», «Rosi» και «Fichera», που πραγματοποιήθηκαν από τις αρχές του έτους, μειώνει τα χιλιομετρικά σημεία από 39.100 σε 28.800, επομένως κατά 10,3 χλμ, τα αμφίδρομα τμήματα κυκλοφορίας που υπάρχουν σε ολόκληρη τη διαδρομή Παλέρμο-Κατάνη, με μήκος 198 χλμ.

Η Anas, μια εταιρεία του Ομίλου FS Italiane, θυμάται ότι όταν οδηγείτε, απλά οδηγείτε! Χωρίς διασπάσεις της προσοχής, χωρίς αλκοόλ, χωρίς ναρκωτικά για την ασφάλειά σας αλλά και των άλλων (guidaebasta.it). Για την ενημέρωση σχετικά με την κυκλοφορία, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε την εξέλιξη της κατάστασης αυτής σε πραγματικό χρόνο σε όλα τα smartphones και tablet, χάρη στην εφαρμογή Anas “VAI”, που διατίθεται δωρεάν στο “App store” και στο “Play store”. Μπορείτε να επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών “Pronto Anas” καλώντας τον αριθμό χωρίς χρέωση 800.841.148.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *