ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ιδέα της δημιουργία μίας νέας πόλης στο κέντρο της Καλαβρίας

Στην ιστορική περιοχή, η ιδέα της δημιουργίας ενός νέου αστικού πυρήνα μεταξύ Καταντζάρο, Lamezia και γειτονικών δήμων γίνεται όλο και πιο αποδιοργανωτική: corrieredellacalabria.it

Κατά μήκος του Ιονίου Τόξου, από την άλλη πλευρά, οι προτάσεις που σκιαγραφούν νέες διοικητικές λύσεις φαίνεται να ενδιαφέρουν ελάχιστα την ιταλική πολιτική. Πιθανώς επειδή ήταν πολύ παγιδευμένη σε διαμάχες που σχετίζονται με την επερχόμενη προεκλογική εκστρατεία στο Δήμο Corigliano-Rossano ή επειδή αποσπάστηκε από τα γεγονότα της αποκατάστασης στην πόλη του Κρότωνα, αλλά έτσι είναι….

Ωστόσο, τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε το ΥΠΟΙΚ και συγκεντρώθηκαν στην τελευταία Έκθεση Svimez σχετικά με τον κατά κεφαλήν φόρο εισοδήματος μας δίνουν δυο πόλεις στο κάτω μέρος των περιφερειακών και εθνικών στατιστικών. Κρότωνας και Corigliano-Rossano είναι αντίστοιχα η πρωτεύουσα και η πόλη με το χαμηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στην Καλαβρία.
ecodellojonio.it

Στο κύριο άρθρο που ακολουθεί, προσπάθησα να δώσω τροφή για σκέψη που πιστεύω ότι θα μπορούσε να αποτελέσει αφετηρία για την υλοποίηση των επόμενων εκλογικών προγραμμάτων.

Τόσο στη Συβαρίτιδα όσο και στον Κρότωνα…..

magnagraecia.eu

 

Πηγή: facebook.com

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *