ΠΑΙΔΕΙΑ

Στο Πανεπιστήμιο Καλαβρίας, το νέο προπτυχιακό στις Τουριστικές Επιστήμες

Το Πανεπιστήμιο Καλαβρίας θα φιλοξενήσει το προπτυχιακό , το μόνο δημόσιο πρόγραμμα σπουδών στην τάξη L-15 «Τουριστικές Επιστήμες» σε ολόκληρη την περιοχή. Αυτό το μάθημα, που συντονίζεται από τον καθ. Tullio Romita, προσφέρει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη και δυναμική εκπαιδευτική εμπειρία, σχεδιασμένη για να τους προετοιμάσει για μια καριέρα στην τουριστική βιομηχανία. Ένα από τα δυνατά σημεία αυτού του προπτυχιακού είναι η πρακτική άσκηση, η οποία επιτρέπει στους φοιτητές να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε περισσότερες από διακόσιες εταιρείες, φορείς και οργανισμούς στον τομέα του τουρισμού. Αυτή η ευκαιρία τους παρέχει μια σταθερή πρακτική βάση και τους προετοιμάζει για πραγματικές προκλήσεις. Με ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών πεδίων για να διαλέξετε, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να προσαρμόσουν την πορεία σπουδών τους ώστε να ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και τους στόχους σταδιοδρομίας τους. Από τη διαχείριση των επιχειρήσεων έως την ενίσχυση της γης και τη διαπολιτισμικότητα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους μαθητές να ειδικευτούν στον τομέα του τουρισμού. Το προπτυχιακό στις Τουριστικές Επιστήμες προσφέρει επίσης πολλές προοπτικές απασχόλησης.

Χάρη στη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που έλαβαν, οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να εισέλθουν στον κόσμο της εργασίας ήδη στο τέλος του πρώτου έτους αποφοίτησης. Οι ευκαιρίες απασχόλησης κυμαίνονται από την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς έως τη διαχείριση των τουριστικών υπηρεσιών και τη διοργάνωση εκδηλώσεων, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Είναι δυνατή η απόκτηση πιστωτικών μονάδων που μπορούν να επικυρωθούν για πρόσβαση στον σχολικό διαγωνισμό. Επιπλέον, το προπτυχιακό προετοιμάζει τους φοιτητές να έχουν πρόσβαση σε μεταπτυχιακά προγράμματα και προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών πρώτου επιπέδου, προσφέροντάς τους πρόσθετες ευκαιρίες εξειδίκευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης στον τομέα του τουρισμού. Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με τα ταξίδια και τη φιλοξενία και επιθυμείτε να κάνετε σχετική καριέρα, το Προπτυχιακό στον Τουρισμό στο Πανεπιστήμιο της Καλαβρίας μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Ελάτε μαζί μας και ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε έναν κόσμο ευκαιριών στην τουριστική βιομηχανία!

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα και τον τρόπο εγγραφής, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Καλαβρίας ή να επικοινωνήσετε απευθείας με το Τμήμα Επιχειρήσεων και Νομικών Επιστημών. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τα όνειρά σας και να σας καθοδηγήσουμε σε μια επιτυχημένη καριέρα στον κόσμο του τουρισμού.

 

 

Πηγή: calabrianews.it

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *