ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Expolevante 2024: ξεκινά στο Μπάρι η έκθεση αφιερωμένη στον ελεύθερο χρόνο, τον αθλητισμό και την έξυπνη κινητικότητα

Η εκδήλωση εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί στους χώρους της Fiera del Levante. Πρόεδρος Gaetano Frulli: «Έχουμε γεμίσει την εμπορική μας προσφορά με περιεχόμενο με διάφορες δραστηριότητες και οργανωμένες βραδινές εκδηλώσεις όπου θα υπάρχει η συμμετοχή τραγουδιστών»

 

Η Expolevante 2024, η εκθεσιακή εκδήλωση που διοργάνωσε η Nuova Fiera del Levante στο Μπάρι, ξεκίνησε σήμερα το πρωί. Η εκδήλωση, που είχε προγραμματιστεί από τις 11 έως τις 14 Απριλίου, εγκαινιάστηκε στο νέο περίπτερο του εκθεσιακού κέντρου, στην πρωτεύουσα της Απουλίας.

Στην τελετή κοπής της κορδέλας παρέστησαν ο Πρόεδρος της Nuova Fiera del Levante Gaetano Frulli, ο Σύμβουλος Οικονομικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας της Απουλίας Alessandro Delli Noci, η Σύμβουλος Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου του Μπάρι, Carla Palone, η Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Μπάρι Luciana Di Bisceglie και ο Εθνικός Πρόεδρος της ASI, Alberto Scuro, καθώς και πολλοί αθλητικοί διευθυντές.

«Η Expolevante, αφού την επανενεργοποίησε με την έκδοση του 2022, μπορούμε να πούμε ότι με αυτή την έκδοση βρίσκεται στην επανέναρξή της. Για εμάς στο Nuova Fiera del Levante αυτό είναι ένα στρατηγικό γεγονός που στοχεύει να φέρει τους νέους και τις οικογένειες εδώ, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν τη γειτονιά όλη την ημέρα – δήλωσε ο πρόεδρος της Nuova Fiera del Levante Gaetano Frulli – Έχουμε γεμίσει την εμπορική μας προσφορά με περιεχόμενο με διάφορες δραστηριότητες, ξεκινώντας από τον αθλητισμό με την παρουσία της Coni και της FIGC και πάλι με βαρκάδα, έπιπλα εξωτερικού χώρου, τατουάζ, κατοικίδια, παιχνίδια, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και αγροδιατροφικά προϊόντα του γαστρονομικού χωριού «Tipico» με καθημερινούς διαγωνισμούς και show cooking, και με το βλέμμα στραμμένο και στους νεότερους έχουμε διοργανώσει βραδινές εκδηλώσεις όπου θα υπάρχει η συμμετοχή τραγουδιστών και DJs από τους πιο trandy της στιγμής, που θα προσελκύσει κοινό νέων μεταξύ 16 και 25 ετών. Το Expolevante είναι το διαγενεακό γεγονός που πρέπει να φέρει το εκθεσιακό κέντρο πιο κοντά στην επικράτεια».

Μετά την κοπή της κορδέλας, ακολούθησε ξενάγηση στα περίπτερα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ήταν αφιερωμένα στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, όπως η Αστυνομία, η Guardia di Finanza, η Ακτοφυλακή, οι Carabinieri.

Τα εγκαίνια της Expolevante 2024 συνεχίστηκαν με τα εγκαίνια του περιπτέρου ASI (Italian Historic Automotoclub) ανάμεσα σε vintage αυτοκίνητα και σπάνια δείγματα, στο περίπτερο της Vintage Market για τους λάτρεις των προϊόντων και αντικειμένων από περασμένες εποχές και μεταξύ των εκθετών του «Tipico», του γαστρονομικού χωριού με την υπεροχή της περιοχής.
Στην εκδήλωση αφιερωμένη στον ελεύθερο χρόνο, τον αθλητισμό και την έξυπνη κινητικότητα που φιλοξενεί διάφορους τομείς, ξεκινώντας αύριο, Παρασκευή 12 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν βραδινές εκδηλώσεις με πολλή μουσική και κορυφαίους καλεσμένους όπως Ginevra Lamborghini, Fata και Slf Group.

 

Πηγή: baritoday.it

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *