ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δελτίο τύπου Progetto Jonia – 02/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από παραπλανητικές ανακοινώσεις, σχετικά με το θέμα των σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας και των συμπληρωματικών έργων, που διαβιβάστηκαν στον Τύπο από έγκυρες προσωπικότητες από τον κόσμο της πολιτικής και της κοινωνίας των πολιτών, συντάξαμε ένα επεξηγηματικό υπόμνημα σχετικά με αυτούς που πιστεύουμε ότι είναι σαφείς και αδιαμφισβήτητοι λόγοι για τη συζήτηση.
Το πράξαμε, υπεισερχόμενοι στην ουσία του θέματος· χρησιμοποιώντας τη δύναμη των αριθμών για να υποστηρίξουμε τις θέσεις που υποστηρίζουμε.
Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε λεπτομερώς, χωρίς να αφήσουμε τους εαυτούς μας να επηρεαστούν από τοπικισμούς σε κάθε θέμα. Τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποιούνται εργαλειακά από Δημάρχους, πολιτικά ιστάμενους και Καθηγητές Πανεπιστημίου για να υποστηρίξουν ορισμένες από τις αμφισβητήσιμες απόψεις τους.
Έτσι ώστε η πολιτική του Pollino, της Piana di Sibari, της Sila Jonica και της Marchesate, σε κάθε επίπεδο αντιπροσώπευσης, να παραμερίσει τις στείρες ανάγκες χιτώνα και τις όποιες υποχρεώσεις να ανταποκριθούν στους υπαγορευμένους φόρους, να ξεκινήσουν δρόμους σεβασμού και αξιοπρέπειας της εκλογικής τους περιοχής.
Ενάντια σε κάθε απόπειρα κατάχρησης του Ιόνιου Τόξου (το 1/4 του συνόλου της περιφερειακής δημογραφίας) να είναι η Σταχτοπούτα της Περιφέρειας, παρά την παρουσία της μεγαλύτερης πλειοψηφίας πολιτικής εκπροσώπησης στους θεσμούς του κράτους.

Υπόμνημα 02/2024

 

Πηγή: ProgettoJonia

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *