ΠΑΙΔΕΙΑ

Στο Κλασικό Λύκειο «Πυθαγόρας» (Κρότ.) έτοιμοι να συναγωνιστούν με τη Φιλοσοφία

Κρότωνας – Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στο Κλασικό Λύκειο «Πυθαγόρας», το Ινστιτούτο Επιλογής για το Πρωτάθλημα Φιλοσοφίας για το α. έ. 2023-2024

 

Με σκοπό την ενίσχυση του ενδιαφέροντος για τη φιλοσοφία, εφαρμόζοντας μια μεθοδολογία φιλοσοφικής συζήτησης των προβλημάτων και την εμβάθυνση των φιλοσοφικών περιεχομένων, οι πιο άξιοι μαθητές, επιλεγμένοι από τους καθηγητές της Φιλοσοφίας, πραγματοποίησαν μια δοκιμή σύμφωνα με τους  κανονισμούς της Διεθνούς Φιλοσοφικής Ολυμπιάδας (ΔΦΟ) με την επεξεργασία ενός φιλοσοφικού δοκιμίου.
Με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή, όλοι οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία στα ιταλικά και αγγλικά.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούμενη από τους καθηγητές φιλοσοφίας Fabiano, Gentile, Manica, Ripolo και Cellini για την αγγλική γλώσσα, λαμβάνοντας υπόψη τον πίνακα αξιολόγησης που προέκυψε από την πρόσκληση συμμετοχής, επέλεξε τους υποψηφίους.

Οι νικητές, και ως εκ τούτου θα συμμετάσχουν στην Περιφερειακή Επιλογή που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου, είναι η Arianna Lonetti της τάξης 4D και η Carla Monica Riolo της τάξης 4A για το τμήμα ιταλικής γλώσσας και η Elisabetta Campisi της τάξης 4F και η Dominique Rosati της τάξης 4F για την αγγλική γλώσσα.

 

 

Πηγή: crotoneok

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *