ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Γέφυρα του Στενού, Saccomanno: «Γίνεται πραγματικότητα»

Ο περιφερειακός επίτροπος της Lega στην Καλαβρία, Giacomo Francesco Saccomanno: «Το τελικό έργο θα εγκριθεί σύντομα»

 

«Ο Νότος και ολόκληρη η Ιταλία χρειάζονται αυτή την εξαιρετική δομή που όχι μόνο θα ενώσει δυο περιοχές όπως η Καλαβρία και η Σικελία, αλλά θα επιτύχει την ανάπτυξη που δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής λόγω της προφανούς ανικανότητας και απροθυμίας εκείνων που μας διοικούσαν μέχρι πριν από λίγα χρόνια.

Μια διαχείριση του έθνους χωρίς καμία ταυτότητα και με την απόλυτη έλλειψη σχεδιασμού που φαίνεται απαραίτητη στην τρέχουσα χιλιετία. Από το 1955 γίνεται λόγος για μια γέφυρα πάνω από τα Στενά, αλλά τίποτα δεν έχει γίνει. Δεν πρόκειται για ρητορική δήλωση, αλλά για πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν την Καλαβρία και τον Νότο, γενικά, να καταλάβουν τις τελευταίες θέσεις σε όλους τους τομείς. Τα τελευταία 10 χρόνια, η αριστερά έχει διαχειριστεί την Ιταλία, η οποία, χωρίς ποτέ να κερδίσει τις εκλογές, κατάφερε να παραμείνει όρθια με στρατηγήματα «παλατιού».

Φυσικά, με πολλούς συμβιβασμούς, οι οποίοι εμπόδισαν μια σοβαρή διοίκηση της Ιταλίας, δίνοντας τη θέση τους σε «προετοιμασία» που έχει βλάψει σε μεγάλο βαθμό το έθνος μας: από την πυρηνική ενέργεια, στο κλείσιμο των γεωτρήσεων φυσικού αερίου, στην άρνηση υποδομών πολύ σημαντικής αξίας, όλες οι ενέργειες που έχουν αποδυναμώσει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη και την ιταλική οικονομία.

Στη συνέχεια, σε λιγότερο από ένα χρόνο, αναζωογονήθηκε η Ιταλία και έβαλε ξανά το έργο της γέφυρας επί το έργον αναβίωσε την εταιρεία, οδήγησε στον καθορισμό του τελικού έργου, με μια τεχνολογική ολοκλήρωση που θα την καταστήσει ένα πραγματικό «καινοτόμο μνημείο» για τη μεγαλύτερη γέφυρα στον κόσμο.

Μια συγκεκριμενοποίηση για τον Νότο, η οποία έλειπε πάντα από όλους τους προηγούμενους υπουργούς και κυβερνήσεις, και η οποία κατέστη δυνατό να επιτευχθεί επίσης χάρη στους δύο προέδρους των περιφερειών, τον Roberto Occhiuto και τον Renato Schifani.

Και σε αυτή την πορεία είναι απαραίτητο να αναδείξουμε το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε η νέα εταιρεία των Στενών της Μεσσήνης, η οποία σε λίγο περισσότερο από έξι μήνες κατάφερε να οργανωθεί δομικά και να επιτύχει τον σημαντικό στόχο της επόμενης έγκρισης του τελικού έργου, με μια εις βάθος μελέτη όλων των κρίσιμων ζητημάτων που έχουν επισημανθεί στο παρελθόν και τα οποία, Ωστόσο, όλα έχουν ξεπεραστεί.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Pietro Ciucci και τον Πρόεδρο Giuseppe Recchi, καθώς και τους άλλους διευθυντές και τεχνικούς που εργάστηκαν επιμελώς και συνεχώς για την επίτευξη αυτού του στόχου. Μια ομάδα που θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα χρησιμεύσει επίσης για να ενισχύσει τις εταιρείες μας και να κάνει την Ιταλία να ανακτήσει εκείνα τα ρεκόρ που η αριστερά κατέστρεψε στο παρελθόν.

Μια υπερσύγχρονη δομή που θα προβάλλει το έθνος μας στη διεθνή σκηνή όσον αφορά την καινοτομία και την επιχειρηματική ικανότητα».

 

Αυτό δήλωσε ο περιφερειακός επίτροπος της Lega στην Καλαβρία, Giacomo Francesco Saccomanno.

 

 

 

Πηγή: catanzaroinforma

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *