ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρεμιέρα σήμερα του κύκλου συζητήσεων για την Πλατεία Πυθαγόρα (Κρότ.)

Σήμερα ανοίγει επίσημα η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης μεταξύ διοίκησης, επαγγελματικού κόσμου και πολιτών για τη νέα πλατεία Πυθαγόρα.

 

Μια πρώτη συζήτηση, λίγο στις 10.00 π.μ. (11:00 π.μ. ώρα Ελλάδος), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πώς να κάνουμε την πλατεία Πυθαγόρα χρήσιμη, πώς να την ομορφύνουμε και να τη μετατρέψουμε από έναν απλό κυκλικό κόμβο, ακριβώς, σε μια πλατεία.

«Εάν υπάρχουν είκοσι διαφορετικές ιδέες, προφανώς η τελική απόφαση θα είναι αυτή της διοίκησης», δήλωσε ο δήμαρχος Vincenzo Voce, ο οποίος θα ακούσει αρκετές ιδέες σήμερα, ειδικά αν θα γίνει πεζόδρομος το largo γύρω από την κιονοστοιχία στο κέντρο της πόλης και πάνω απ’όλα πώς θα ανακτηθούν οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανάπλαση της πλατείας Πυθαγόρα θα πραγματοποιηθεί εν τω μεταξύ, διότι η διοίκηση αποφάσισε να διαθέσει ένα μέρος της ανάπτυξης με την Eni ακριβώς πάνω στην πλατεία και θα είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα που θα σηματοδοτήσουν τη δημαρχία μου», κατέληξε ο δήμαρχος.

 

 

 

 

 

Πηγή: crotoneok

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *