ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#ΠρωτοχρονιάRai – Θα είναι μια συναυλία για όλες τις ηλικίες: τα πρώτα ονόματα που κυκλοφορούν

#ΠρωτοχρονιάRai – Η περιέργεια αυξάνεται για το ποιος θα εμφανιστεί την 31η νύχτα από τη μεγάλη σκηνή του «Ο Χρόνος που θα έρθει», της εκπομπής που διευθύνει ο Amadeus και θα συνοδεύσει τους Ιταλούς το 2024 ζωντανά από την Πλατεία Πυθαγόρα.

Προς το παρόν υπάρχουν μόνο φήμες, αλλά όχι επίσημη, αυτό θα δοθεί μόνο μετά τα Χριστούγεννα. Αλλά από τις πρώτες φήμες που συλλέχθηκαν μπορεί ήδη να ειπωθεί ότι θα είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς για όλες τις ηλικίες: από την Patty Pravo στην Annalisa, από τον Cristiano Malgioglio στους πλούσιους και τους φτωχούς, μέχρι τον Dargen D’Amico που θα μετακινηθεί από τη σκηνή του X Factor στη σκηνή του Crotone, αυτά είναι τα ονόματα που έχουν βγει αυτές τις μέρες

Ο ίδιος ο Amadeus εργάζεται για το casting της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, επίσης επειδή, φέτος, για πρώτη φορά, πρόκειται να νικήσει τον ανταγωνισμό του Canale 5 που με τη συναυλία του στις 31 δίνει στο Mamma Rai ένα τρέξιμο για τα χρήματά του. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται και αυτό μπορεί μόνο να αυξήσει το επίπεδο των μετρητών που θα πατήσουν στη σκηνή της Πλατείας Πυθαγόρα. Και αν η Mediaset έχει ήδη ανακοινώσει την παρουσία ολόκληρου του καστ του Amici στη σκηνή με οικοδεσπότη τον Panicucci, ο Amadeus δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

Μια πρόκληση από ονόματα, νότες και ήχους που θα κάνουν τον Κρότωνα τον εθνικό δακτύλιο διαμάχης.

 

Πηγή: https://shorturl.at/cIMWX

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *