ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζονται τα δρομολόγια του «ιστορικού τρένου στη Σικελία»

Το ημερολόγιο περιλαμβάνει ακόμη πολυάριθμες διαδρομές που θα συνοδεύουν τους επισκέπτες για να ανακαλύψουν τις ιστορικές, αρχιτεκτονικές ομορφιές και τις μοναδικές γεύσεις της πιο αυθεντικής Σικελίας

 

Το πρόγραμμα Ιστορικά Τρένα στη Σικελία που προωθείται από το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας της Σικελίας μαζί με το FS Italiane Foundation συνεχίζεται.

Μέχρι σήμερα, συνολικά 6.196 επιβάτες έχουν ταξιδέψει στα vintage τρένα που έχουν διανύσει μερικές από τις πιο υποβλητικές διαδρομές στην περιοχή.

Το ημερολόγιο εξακολουθεί να περιλαμβάνει πολυάριθμες διαδρομές που θα συνοδεύουν τους επισκέπτες για να ανακαλύψουν τις ιστορικές και αρχιτεκτονικές ομορφιές και τις μοναδικές γεύσεις της πιο αυθεντικής Σικελίας.

Ακολουθούν αναλυτικά οι επόμενες προγραμματισμένες κυκλοφορίες:

Το Τρένο των Ναών: από το Παλέρμο στο Λιμάνι Εμπεδοκλή την Κυριακή 5 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Το τρένο της Κεραμικής: από τις Συρακούσες στο Caltagirone την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Το τρένο των Νορμανδών: από τη Μεσσήνη στην Κεφαλού την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

The τρένο Φυστίκι: από τη Μεσσήνη στο Giarre το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Το τρένο Ορτυγία: από τη Μεσσήνη στις Συρακούσες την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Το Τρένο της Σοκολάτας: από τις Συρακούσες προς τη Modica το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου. από την Καλτανισέτα στη Μόντικα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Το κόστος των εισιτηρίων, προωθητικά μόνο για το 2023, είναι 2 ευρώ ανά διαδρομή για όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια σε όλα τα κανάλια πώλησης της Trenitalia και απευθείας στο τρένο μέχρι να είναι διαθέσιμες όλες οι διαθέσιμες θέσεις. Είναι επίσης δυνατό να συμπεριληφθεί η μεταφορά ποδηλάτων σε ιστορικά τρένα που αποτελούνται από έναν ειδικά εξοπλισμένο χώρο αποσκευών.

 

 

Πηγή: https://shorturl.at/auBWX

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *