ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αυστριακοί tour operators σε ανακάλυψη της Καλαβρίας

 

Κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης της Ένωσης Αυστριακών Τουριστικών Πρακτόρων (ÖRV), για να ανακαλύψετε τις πολλές ελκυστικές ταυτότητες μεταξύ Pollino και Συβαρίτιδας, πραγματοποιήθηκε μια πολιτιστική μελέτη για την Καλαβρία, ένα μωσαϊκό διαφορετικών πολιτισμών.

Αυτό είναι το επίκεντρο του ετήσιου συνεδρίου της Ένωσης ÖRV, που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας Καλαβρίας, στο πλαίσιο του βιωματικού ταξιδιού στο οποίο συμμετέχουν σήμερα 50 tour operators από αυστριακά ταξιδιωτικά γραφεία.

Η αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Giusi Princi, απηύθυνε χαιρετισμούς από την Περιφέρεια και  τον Περιφερειάρχη Roberto Occhiuto στους Αυστριακούς καλεσμένους, υπογραμμίζοντας την αξία που έχουν αυτές οι προωθητικές δραστηριότητες για την Calabria Straordinaria.

«Τουριστικές αγορές όπως αυτές που προτείνει η Ένωση ÖRV – δήλωσε η αντιπρόεδρος – είναι ο στόχος προς τον οποίο η Περιφέρεια της Καλαβρίας καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθειά της για να απεικονίσει τα δυνατά σημεία μιας χώρας που θέλει να προωθηθεί στο διεθνές πεδίο. καθαρίζοντας την εικόνα του προορισμό να επιλέξει μόνο για καλοκαιρινό τουρισμό. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσετε να εκτιμήσετε τις μεγάλες δυνατότητες που εκφράζει η Καλαβρία δημιουργώντας μια σημαντική συνεργασία μέσω της συνέργειας της περιοχής μας με τον οργανισμό σας», κατέληξε ο Princi.

Άνοιξαν τη εκδήλωση η πρόεδρος του ÖRV, Eva Buzzi, και ο επικεφαλής του γραφείου ENIT στη Βιέννη, Andrea Colonnelli, ο οποίος, ευχαριστώντας τη διοίκηση, υπογράμμισε τη σημασία της δημιουργίας νέων συνεργειών με μια περιοχή, όπως η Καλαβρία, πλούσια σε ιστορία, παραδόσεις και ταυτότητα που σήμερα αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης για τον τουρισμό.

Παρών ήταν και ο διευθυντής του Αρχαιολογικού Πάρκου της Σύβαρης, Filippo Demma, που μίλησε για τους μύθους της Συβαρίτιδας, εξηγώντας τους από περιβαλλοντική και ιστορική σκοπιά και επεξηγώντας στους επισκέπτες πώς η Καλαβρία, γενικά, και η Συβαρίτιδα, ειδικότερα, είναι πραγματικά η χώρα του μύθου. Στη συνάντηση μίλησε και η διευθύντρια του μουσείου Cosentia Itinera, Anna Cipparrone, η οποία προέβλεψε με την εικονογράφηση της τους χαρακτηριστικούς προορισμούς της Περιφέρειας μας και το θέμα της ξενάγησης.

Μεγάλη σημασία είχε επίσης η παρουσία τουριστικών πρακτόρων της Καλαβρίας που είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν Αυστριακούς επαγγελματίες σε μια συζήτηση και ανταλλαγή προοπτικών για το προωθητικό μέλλον της Καλαβρίας πέρα ​​από τα σύνορα.

Το τετραήμερο ταξίδι για την ανακάλυψη της Συβαρίτιδας και του Pollino, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας της Καλαβρίας για να εστιάσει την προσοχή των φορέων στα βασικά πλεονεκτήματα του βιωματικού τουρισμού, γεννήθηκε ως μέρος των ανταλλαγών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση της Βιέννης.

 

 

Πηγή: https://shorturl.at/qCHNW

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *