ΥΓΕΙΑ

Διορισμός του νέου επιτρόπου Υγείας στον Κρότωνα: ειδικός επί των θεμάτων

Occhiuto: συγχαρητήρια στον Carbone, ο Brambilla φτάνει στο ΕΣΥ Κρότωνα, μια πραγματική αριστεία της ιταλικής υγειονομικής περίθαλψης

«Η Simona Carbone τα πήγε πολύ καλά στο τιμόνι της επαρχιακής υγειονομικής αρχής του Crotone και είμαι βέβαιος ότι θα φέρει επίσης επαγγελματισμό, ικανότητα και ενθουσιασμό στον Catanzaro, στο νέο της ρόλο ως έκτακτης επιτρόπου της πανεπιστημιακής νοσοκομειακής αρχής «Renato Dulbecco». .

Συγχαρητήρια και καλή δουλειά. Για να την αντικαταστήσουμε στο ΕΣΥ – τοπικό παράρτημα του Κρότωνα, εντοπίσαμε μια προσωπικότητα απόλυτου βάθους, μια πραγματική αριστεία της ιταλικής υγειονομικής περίθαλψης, έναν διευθυντή που θα μπορέσει να προσφέρει μεγάλη συμβολή στην Περιφέρεια μας.

Ο νέος έκτακτος επίτροπος της επαρχιακής υγειονομικής αρχής του Κρότονα (ΕΣΥ) είναι ο Antonio Brambilla. Με τα χρόνια, ο Brambilla ηγήθηκε της εταιρείας τοπικής διεύθυνσης υγείας της Modena, ήταν έκτακτος επίτροπος της διεύθυνσης πανεπιστημιακών νοσοκομείων της ίδιας πόλης καθώς και γενικός διευθυντής της τοπικής διεύθυνσης υγείας της Alessandria, για να αναφέρω μόνο τους τελευταίους του ρόλους.

Στην καριέρα του είχε πολλές εμπειρίες στην Emilia Romagna, στο Piemonte, στη Lombardia και στη Ρώμη, όπου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΦ και εμπειρογνώμονας για τη Διάσκεψη των Περιφερειών. Ευχές από καρδιάς για καλές δουλειές και σε αυτόν. Καλώς ήρθες στην ομάδα.

Δράττομαι της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω ειλικρινά τον Vincenzo La Regina, έναν μάνατζερ που αφιέρωσε πολλά χρόνια από την επαγγελματική του ζωή στην Περιφέρειά μας, υπηρετώντας την με ορθότητα και αυτοθυσία.

Ένα άτομο ποιοτικό με δυνατές οργανωτικές και ανθρώπινες ικανότητες από το οποίο θα έχω πάντα εξαιρετικές αναμνήσεις».

Έτσι δήλωσε ο Roberto Occhiuto, Περιφερειάρχης Καλαβρίας.

Πηγή: https://shorturl.at/hzEV9

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *