ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Paludi (Καλ.): νέος γύρος παρουσίασης για το “Ο Κόλπος της Μεγάλης Ελλάδας”

Ραντεβού την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 18.00 (19:00 ώρα Ελλάδος) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Συνεχίζεται η μαραθώνια παρουσίαση του εκδοτικού έργου «Ο Κόλπος της Μεγάλης Ελλάδας». Αφού έχουμε σκιαγραφήσει την ουσία της ιδέας του έργου στην επιρκάτεια της επαρχίας του Κρότωνα, στην ύπαιθρο των Cutro, επιστρέφουμε στις πλαγιές της Sila Graeca, λίγο έξω από το Corigliano-Rossano. Μάλιστα, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα (19:00 ώρα Ελλάδος), η Επιτροπή θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του πολιτικού Assise στο Paludi. Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα υποδεχθεί τον Συγγραφέα και τον Εκδοτικό Οίκο.

Λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνική αξία της εκδήλωσης, η δημοτική διοίκηση αποφάσισε να χορηγήσει την εκδήλωση.

Η σύνθεση του Προεδρικού πίνακα θα περιλαμβάνει θεσμικούς χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Stefano Graziano. Στη συνέχεια, η αναφορά του Διευθυντή Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και εκδότη του βιβλίου, Matteo Lauria. Θα ακολουθήσει ομιλία του καθηγητή Luigi Salatino, αρμόδιου για θέματα πολιτισμού δημοτικού συμβούλου. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί με τα λόγια του συγγραφέα, Domenico Mazza, ενώ η εκδότρια, Erminia Madeo, θα μεσολαβήσει στην εκδήλωση.

Επιπλέον, στο περιθώριο των παρεμβάσεων, θα δοθεί άφθονος χώρος στο κοινό που θα μπορεί να αλληλεπιδράσει θέτοντας ερωτήσεις στα μέλη της Προεδρίας.

Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε όλο τον τύπο, τους διαχειριστές και τους πληθυσμούς των γειτονικών δήμων.

 

Γραφείο Τύπου – Jonia-MagnaGraecia

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *