ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Έκθεση “Fiera del Levante” (Μπάρι) καθιερώνει ένα νέο βραβείο: την Κυριακή θα απονεμηθεί το Caravella d’Oro «Sandro Ambrosi»

Η Nuova Fiera del Levante καθιέρωσε την πρώτη έκδοση του βραβείου Sandro Ambrosi Caravella d’Oro. Η πρωτοβουλία, που υποστηρίζεται σθεναρά από τον νέο πρόεδρο Gaetano Frulli, θα γίνει παράδοση της εκδήλωσης και είναι αφιερωμένη στο πρόσωπο που συνέλαβε και ίδρυσε την Έκθεση Νέα Γιορτή του Λεβάντε (Nuova Fiera del Levante).

«Ήταν σωστό να ονομάσουμε αυτό το βραβείο από τον Sandro που τα τελευταία χρόνια είχε δεσμευτεί για την αναγέννηση της Έκθεσης. Με το όραμά του κατάφερε να γεννήσει το Nuova Fiera del Levante» – σχολιάζει ο Πρόεδρος Frulli«Έτσι είναι σωστό να ανταμείψουμε όλους τους εκθέτες που πιστεύουν στην έκθεση εδώ και 25 χρόνια και κυρίως έχουν ανανεώσει την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Γιορτή.”

Η τελετή απονομής, υπό τη διεύθυνση του Antonio Stornaiolo, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στο τέλος του 86ου Διεθνούς Γενικού Πρωταθλήματος.

 

Πηγή: https://bit.ly/3PG2PGq

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *