ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τον πρωταθλητή Moreno Argentin, ο Κρότωνας κάνει το γύρο του Adriatica Race

Ο αγώνας Adriatica Ionica στον Κρότωνα. Ειδική αναφορά στον Moreno Argentin:

Ο μεγάλος ποδηλάτης φτάνει στον Κρότωνα με τον αγώνα «Adriatica Ionica Race».

Στις 24 Σεπτεμβρίου η πόλη θα φιλοξενήσει την άφιξη του τελευταίου σταδίου του κύρους αγώνα που θα αποφασίσει τον νικητή ενός αγώνα που είναι ήδη ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην εθνική και διεθνή ποδηλασία.

Η δημοτική διοίκηση που ήταν χορηγός της διοργάνωσης εργάζεται για να διοργανώσει τον αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είναι έτοιμη να φιλοξενήσει, μετά από πολλά χρόνια, ένα από τα πιο αγαπημένα και διαδεδομένα αθλήματα στη χώρα μας.

Ο διαγωνισμός έχει έναν εξαιρετικό προστάτη, τον Moreno Argentin, παγκόσμιο πρωταθλητή δρόμου και μία από τις πιο εικονικές φυσιογνωμίες της ιταλικής ποδηλασίας όλων των εποχών.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο πρωταθλητής από το S. Donà di Piave βρέθηκε στον Κρότωνα και συνάντησε τον δήμαρχο Voce και τον σύμβουλο Bossi για μια επιθεώρηση της περιοχής, δείχνοντας ιδιαίτερη εκτίμηση για την πόλη.

Ο αγώνας Adriatica Ionica, λόγω του κύρους και του διαμετρήματος των συμμετεχόντων, αντιπροσωπεύει μια σημαντική επιστροφή εικόνας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την πόλη του Crotone.

Θέλοντας να εκφράσει στον Moreno Argentin την ευγνωμοσύνη του που θέλησε να προβλέψει την ολοκλήρωση του κύρους ποδηλατικού αγώνα στην πόλη Crotone και που τον συμπεριέλαβε σε μια διοργάνωση που θα έχει εθνική και διεθνή απήχηση, η διοίκηση, κατόπιν πρότασης του Sports Ο σύμβουλος Luca Bossi, αποφάσισε να απονείμει στον πρωταθλητή την «Ειδική Μνεία» που προβλέπεται από τον Αξιοκρατικό Κανονισμό του Δήμου Κρότωνα.

Η τιμή θα απονεμηθεί κατά τη διάρκεια της τελετής που θα πραγματοποιηθεί μετά την άφιξη του αγώνα στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

«Μια διοργάνωση που θα δώσει σημαντική προβολή στην πόλη του Κρότονα και που οδεύει προς την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της πόλης για την προσέλκυση μεγάλων αθλητικών γεγονότων με στόχο την αποεποχοποίηση της τουριστικής προσφοράς της περιοχής. Δεν είναι τυχαίο ότι η Διοίκηση επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό σε επενδύσεις που σχετίζονται με αθλητικές εγκαταστάσεις. Μίλησα προσωπικά με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Moreno Argentin για να του ανακοινώσω την αξία, η οποία ανήκει σε μια εικόνα του παγκόσμιου αθλητισμού και που αποφάσισε να συνδέσει το όνομά του με την πόλη του Κρότωνα, και είμαστε ευγνώμονες για αυτό» δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος Bossi.

 

Πηγή: https://bit.ly/3PI487K

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *