ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ασφάλεια στην περιοχή των Φλεγραίων Πεδίων, οι δήμαρχοι γράφουν στο Νομάρχη για επείγουσα σύσκεψη

Το κοινό υπόμνημα των Luigi Manzoni, Antonio Sabino, Josi Gerardo Della Ragione και Giuseppe Pugliese

 

Σήμερα σε κοινό υπόμνημα οι δήμαρχοι των Pozzuoli,  Quarto, Bacoli και Μonte di Procida έγραψαν στον νομάρχη της Νάπολης Claudio Palomba ζητώντας επείγουσα συνάντηση για το θέμα της ασφάλειας.

Αυτή είναι, εξηγεί ένα σημείωμα, μια έκκληση που κάνουν οι πρώτοι πολίτες μετά τα τελευταία ειδησεογραφικά γεγονότα που συγκλόνισαν τις τοπικές κοινωνίες, όπως η επίθεση σε δημοτικό γραφείο στο Pozzuoli.

«Είμαστε σίγουροι ότι ο Νομάρχης θα έρθει σε εμάς για να αυξήσουμε την ασφάλεια στα εδάφη μας – δηλώνουν οι Luigi Manzoni, Antonio Sabino, Josi Gerardo Della Ragione και Giuseppe Pugliese – με μεγαλύτερη παρουσία της αστυνομίας. Ειδικά τη νύχτα και τα Σαββατοκύριακα». «Εκπροσωπούμε – είναι το συμπέρασμα των δημάρχων – τις ανησυχίες των οικογενειών, των γονιών και δεκάδων χιλιάδων κατοίκων των Φλεγραίων Πεδίων».

 

Το θέμα του βραδυσεισμού

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Sebastiano Musumeci, κάλεσε τον δήμαρχο της Νάπολης Gaetano Manfredi για συνάντηση με θέμα τον βραδυσειισμό που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Ρώμη.

 

Πηγή: https://bit.ly/3LnFdEa

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *