ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Giogiò (Νάπ.), μεγάλη κοινή επιχείρηση στις Quartieri Spagnoli: 300 αστυνομικοί επί ποδός

Λειτουργία «υψηλού αντίκτυπου» μεταξύ αναζητήσεων και ταυτοποιήσεων ύποπτων ατόμων και οχημάτων. Στη γειτονιά από όπου κατάγεται ο 17χρονος που σκότωσε τον 24χρονο Giogiò Cutolo στην Piazza Municipio. Από το πρώτο φως της ημέρας, μια τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας, των καραμπινιέρων και της οικονομικής αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Quartieri Spagnoli (Ισπανικών Συνοικιών).

Πρόκειται για μια επιχείρηση που ορίζεται ως “High Impact”, δηλαδή ένας εις βάθος έλεγχος που στοχεύει στη διενέργεια ερευνών και στον εντοπισμό ύποπτων ατόμων και οχημάτων.

Στη δραστηριότητα θα συμμετάσχουν περίπου 300 άτομα από τις διάφορες αστυνομικές δυνάμεις και θα συνεισφέρουν τα εξειδικευμένα τμήματα των διαφόρων εμπλεκόμενων δυνάμεων.
Στην επιχείρηση εμπλέκεται και ελικόπτερο της αστυνομίας, επίσης σε πτήση (σχετικά) ελέγχοντας τα σπίτια από τα ξημερώματα.

Είναι μια παρέμβαση καθόλου διαφορετική από αυτή που έγινε τις τελευταίες μέρες στο Parco Verde di Caivano (με σχετικά μέτρια αποτελέσματα σε εκείνη την περίπτωση, κατά πολλούς), ή μάλλον το σκηνικό των βιασμών που ήρθαν στο φως τις τελευταίες εβδομάδες . Που αυτή τη φορά διαδραματίζεται στις Quartieri Spagnoli, εκεί μένει ο 17χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 24χρονο μουσικό Giovanbattista Cutolo στην Piazza Municipio.

 

Πηγή: https://bit.ly/3sCLJAe

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *