ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Βελτίωση στο σύστημα κλιματισμού, το Palaflorio στο Μπάρι έτοιμο για τη φιλοξενία των ευρωπαϊκών αγώνων βόλεϋ

Σήμερα το πρωί ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημοσίων Έργων του Δήμου Μπάρι, Giuseppe Galasso, πραγματοποίησε επιθεώρηση στο κλειστό Palaflorio, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι επεμβάσεις υλοποίησης του υφιστάμενου συστήματος κλιματισμού (250 kw) προκειμένου να διασφαλιστούν οι βέλτιστες συνθήκες, τόσο για την κοινό όσο και για τους αθλητές.

Από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα τεθεί σε λειτουργία ένα επιπλέον σύστημα κλιματισμού, το οποίο έχει ήδη προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό στο πλαίσιο των έργων ενεργειακής απόδοσης που προβλέπονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης. Συγκεκριμένα, θα εγκατασταθούν δυο νέες ψυκτικές μονάδες ενόψει των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών, που έχουν προγραμματιστεί στην αρένα του Μπάρι στις 9, 10 και 12 Σεπτεμβρίου.

Η παρέμβαση θα εγγυηθεί πρόσθετη ισχύ 450 kW, με δυο ψυκτικές μονάδες των 225 kW η καθεμία, φέρνοντας έτσι το σύστημα διοχέτευσης σε συνολική ισχύ στα 700 kW, το οποίο θα χρησιμοποιεί και το νέο κανάλι διανομής και διάχυσης που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

«Αυτά τα έργα θα μας δώσουν τη δυνατότητα να καλωσορίσουμε τις ομάδες και το κοινό σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός – εξήγησε ο Giuseppe Galasso – σε βέλτιστες συνθήκες κλιματισμού. Από τώρα έως το τέλος του έτους, στο τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η δημοτική διοίκηση θα συνεχίσει την υλοποίηση των υπόλοιπων προγραμματισμένων βελτιώσεων απόδοσης, ολοκληρώνοντας μια συνολική παρέμβαση περίπου 1.000.000€ για την αποτελεσματικότητα μιας από τις σημαντικότερες δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσουμε περαιτέρω έλεγχο για να ελέγξουμε τη σωστή λειτουργικότητα του ακόμη και κατά την προετοιμασία της δομής που θα πραγματοποιήσει η Ιταλική Ομοσπονδία Αντισφαίρησης».

«Σε λίγες μέρες το Μπάρι θα γίνει η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του βόλεϊ ανδρών – σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού Pietro Petruzzelli φιλοξενώντας τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης στο Palaflorio. Αυτές οι παρεμβάσεις χρησιμεύουν στο να κάνουν το κτήριο μας πιο φιλόξενο και την πόλη μας ακόμα πιο ελκυστική για μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Ραντεβού όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών έχουν πολύ σημαντικό αντίκτυπο στην πόλη του Μπάρι και σε ολόκληρο το άθλημα της ευρύτερης περιοχής. Είμαι σίγουρος ότι η πόλη θα ανταποκριθεί με ενθουσιασμό γεμίζοντας τις κερκίδες με τη ζεστασιά των πολλών φιλάθλων και τους λάτρεις αυτού του σπουδαίου αθλήματος».

Πηγή: https://www.baritoday.it/attualita/potenziato-impianto-climatizzazione-palaflorio-bari.html

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *