ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύγκρουση αυτοκινήτων στην επαρχιακή: νεκρή μία γυναίκα στο Μπάρι, δυο τραυματίες

Θανατηφόρο δυστύχημα τη νύχτα στην επαρχιακή οδό 238 που συνδέει το Κοράτο με το Τράνι. Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από την πρόσκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων, που σημειώθηκε κοντά στο Κοράτο.

Στη σφοδρή σύγκρουση, τα αίτια της οποίας διερευνώνται, ενεπλάκησαν ένα Volkswagen Golf και ένα Fiat Punto που ταξίδευαν αμφότερα με κατεύθυνση προς το Corato. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η γυναίκα, Maria Balducci, 63 ετών με καταγωγή από το Corato, δυστυχώς αργότερα πέθανε. Ο 64χρονος σύζυγος του θύματος που οδηγούσε το Punto και ο οδηγός του άλλου εμπλεκόμενου οχήματος, ένας 24χρονος, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο τελευταίος νοσηλεύτηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου «Dimiccoli» στη Μπαρλέτα, και φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση. Αντίθετα, ο σύζυγος του θύματος νοσηλευόταν στο «Bonomo» της Άντριας. Επί τόπου, εκτός από τους 118 διασώστες, επενέβησαν οι πυροσβέστες και οι καραμπινιέροι, στους οποίους ανατίθενται οι έρευνες για το συμβάν.

Ως εκ τούτου, ένα ακόμη θύμα καταγράφεται στους δρόμους της περιοχής του Μπάρι, μετά το τρομερό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις νεαρούς από το Μπιτόντο πριν από λίγες ημέρες.

 

 

Πηγή: https://www.baritoday.it/cronaca/incidente-stradale/corato-trani-scontro-auto-morta-donna-30-aprile-2023.html

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *