ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λαϊκή Τράπεζα Απουλίας & Βασιλικάτας, ο Giuseppe Abatista νέος αναπληρωτής πρόεδρος

 

Ο διευθυντής διορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, το οποίο την περασμένη 1η Απριλίου όρισε τη νέα της σύνθεση και επιβεβαίωσε τον Leonardo Patroni Griffi ως πρόεδρο.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Banca Popolare di Puglia e Basilicata, υπό την προεδρία του Leonardo Patroni Griffi, στη συνεδρίασή του στις 21 Απριλίου, διόρισε τον νεοεκλεγέντα Giuseppe Abatista ως νέο Αντιπρόεδρο.

«Ο διευθυντής, με παρελθόν ως διεθνής φορολογικός δικηγόρος και ελεγκτής, έχει εμπειρία στον τομέα των χρηματοπιστωτικών αγορών και στον τραπεζικό τομέα – αναφέρεται σε υπόμνημα που δημοσίευσε η τράπεζα – Από το 2011 είναι Διευθυντής Φορολογίας Ομίλου και, από το 2018, Αναπληρωτής Διευθυντής Σχεδιασμού & Ελέγχου Ομίλου της Salvatore Ferragamo SpA στη Φλωρεντία και έχει ήδη τη θέση του διευθυντή στην ίδια τράπεζα από το 2017 έως το 2020».

Τα γραφεία ολοκληρώνουν την οργανωτική δομή που ξεκίνησε με τη συνεδρίαση της 1ης Απριλίου, η οποία όρισε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου: Leonardo Patroni Griffi, Alessandro Maria Piozzi, Giuseppe Abatista, Rosa Calderazzi, Lucia Forte, Luigi Montemurro, Guglielmo Morea , Giovanni Rosso, Mara Pasquamaria Squiccarini, Valeria Stefanelli, Giuseppe Tammaccaro; και για το Συμβούλιο των Νόμιμων Ελεγκτών, ο Πρόεδρος Alessandro Grange, οι μόνιμοι ελεγκτές Giacinta Tarantino και Filippo Tricarico, οι αναπληρωτές ελεγκτές Caterina Luisa Appio και Pina Losito. Για το Συμβούλιο Διαιτητών, οι Pietro Pepe, Eufemia Ippolito και Mario Tagarelli εξελέγησαν ως αναπληρωματικοί, οι Donatangelo Falcicchio και Vincenzo Tresca ως αναπληρωματικοί.

 

 

Πηγή: https://www.baritoday.it/economia/banca-popolare-puglia-basilicata-giuseppe-abatista-nominato-vice-presidente.html

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *