ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Mητροπολιτικός Δήμος του Μπάρι έχει νέο αντιδήμαρχο: τον Michele Laporta

«Είναι μεγάλη συγκίνηση, αλλά και έντονο αίσθημα ευθύνης να λαμβάνεις αυτή την αναγνώριση – λέει ο Laporta -. Ευχαριστώ τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που σκοπεύω να ανταποδώσω συνεχίζοντας τη δέσμευσή μου με μεγαλύτερο κίνητρο και αποφασιστικότητα»

 

Ο Michele Laporta διορίστηκε αντιδήμαρχος της μητροπολιτικής πόλης του Μπάρι. Η επιλογή επισημοποιήθηκε από τον δήμαρχο Antonio Decaro, με δικό του διάταγμα, όπως απαιτείται από το άρθρο 21 του καταστατικού του Δήμου. Ο Laporta, μητροπολιτικός σύμβουλος από το 2015, πρώην δήμαρχος του Cellamare για δυο θητείες, διατηρεί επίσης τις εξουσίες στον τομέα των μεταφορών, του προϋπολογισμού και των φόρων.

«Είναι μεγάλη συγκίνηση, αλλά και έντονο αίσθημα ευθύνης να λαμβάνεις αυτή την αναγνώριση – λέει ο Laporta -. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που σκοπεύω να ανταποδώσω συνεχίζοντας τη δέσμευση μου με μεγαλύτερο κίνητρο και αποφασιστικότητα. Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους συμβούλους του μητροπολιτικού δήμου που στήριξαν και μοιράστηκαν αυτή την απόφαση. Είμαι πεπεισμένος ότι, πέρα από πολιτικές τοποθετήσεις, το ομαδικό πνεύμα που μας εμψύχωσε και μας διέκρινε τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσει να μας κρατά ενωμένους και να μας παρακινεί να τα πάμε καλά, προς αποκλειστικό συμφέρον των πολιτών».

 

 

Ο Δήμαρχος του Mητροπολιτικού Δήμου του Μπάρι έχει επίσης αναθέσει άλλες επιχειρησιακές εξουσίες: στον σύμβουλο Felice Indiveri, εκπρόσωπος σε θέματα διαφορών, προστίθεται η θεματική περιβάλλον. Στη Σύμβουλο Alessandra Anaclerio, σύμβουλος για το Προσωπικό, ανατέθηκε επίσης αυτή για τις Παραγωγικές Δραστηριότητες και, τέλος, στη Σύμβουλο Antonella Gatti ανατέθηκε η θεματική για τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη.

 

 

Πηγή: https://www.baritoday.it/politica/citta-metropolitana-nominato-michele-laporta-vicepresidente.html

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *