ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλυσοδέθηκε μπροστά στο Δήμο (Νάπ.): «Με πέταξαν στη μέση του δρόμου»

Η διαμαρτυρία του Lino Silvestri συνεχίζεται: το γυμναστήριο Napoli Boxe έχει εκδιωχθεί για υποτιθέμενες καθυστερήσεις. «Καλωσορίσαμε 50 πενήντα παιδιά που δεν ξέρουν πού να πάνε σήμερα»

Ο Lino Silvestri αλυσοδένεται μπροστά στον Δήμο της Νάπολης. Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την έξωση του Napoli Boxe από το γυμναστήριο Montesanto όπου οι αθλητές προπονούνταν για πάνω από 20 χρόνια. Εδώ και εβδομάδες ο ιδιοκτήτης έψαχνε να συνομιλήσει με τη Διοίκηση, χωρίς επιτυχία: «Είναι 50 παιδιά που δεν ξέρουν πια πού να προπονηθούν και είχα μόνο ψεύτικες υποσχέσεις από τον Δήμο» λέει ο Σιλβέστρι.

Το Napoli Boxe έλαβε ένα δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται στο Montesanto το 2001. Υποδέχτηκε πολλά παιδιά από τη γειτονιά, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην περιοχή. Πλήρωνε ενοίκιο 500€ μέχρι το 2019. Μετά, άρχισαν τα προβλήματα. «Ήδη με το τέλος της διοίκησης de Magistris είχαμε την πρώτη εντολή έξωσης, τότε από τότε που ο Manfredi έγινε δήμαρχος η κατάστασή μας έχει επιδεινωθεί. Όχι μόνο καταπάτησαν τη σύμβαση ανάθεσης, αλλά ανέβασαν το παράβολο από 500€ σε πάνω από 10.000€. Σαν να μην έφτανε αυτό, το υπολόγισαν όχι από το 2019, αλλά από το 2001. Τώρα, είναι να δώσουμε στον Δήμο πάνω από 2.000.000€. Ο Δήμαρχος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι με διαβεβαίωσαν ότι θα μου δώσουν ένα χέρι βοηθείας, αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς».

 

 

Πηγή: https://www.napolitoday.it/cronaca/protesta-catene-napoli-boxe-motivo.html

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *