ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Cosenza, παρεξέκλινε της πορείας και κατέληξε στο ρέμα «Colognati»: νεκρός ένας 81χρονος

Corigliano-Rossano (CS) – Μετά από λίγες ώρες αναζήτησης, ο 81χρονος βοσκός Ottavio Vallonearani βρέθηκε δυστυχώς νεκρός, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί σήμερα το πρωί στην τοποθεσία «Calamo Grotte», στον δήμο Corigliano Rossano, στην επαρχία της Cosenza.

Η οικογένεια, που ζει στην αγροτική περιοχή κοντά στο ρέμα, σήμανε συναγερμό σήμερα το πρωί όταν δεν είδε τον άνδρα να επιστρέφει, ο οποίος βγήκε με το εκτός δρόμου όχημά του. Το όχημα βρέθηκε, με την πόρτα ανοιχτή, από την Πυροσβεστική στον χείμαρρο «Colognati» που φούσκωσε μετά το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή. Το όχημα ήταν άδειο. Οι έρευνες ξεκίνησαν αμέσως μέσα στο ποτάμι και στις γύρω περιοχές. Είναι πιθανό ότι ο άνδρας, ίσως, εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος κατέληξε με το όχημα στο ποτάμι σε πλημμύρα.

 

 

Το πτώμα βρέθηκε αργότερα όχι μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης και για να ανακτηθεί ήταν απαραίτητο να επέμβει ένα ελικόπτερο. Παρενέβησαν επίσης οι καραμπινιέροι του περιφερειακού διαμερίσματος Κοριλιάνο Ροσάνο και ο δήμαρχος Flavio Stasi βρισκόταν επί τόπου από σήμερα το πρωί.

 

Πηγή: https://www.calabrianews.it/tragedia-nel-cosentino-sbanda-con-il-fuoristrada-e-finisce-nel-torrente-colognati-muore-81enne/

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *